Holloway bekreftet


Like før klokken 15:00 (norsk tid) på Nyttårsaften slapp klubben en pressemelding hvor de bekrefter at Ian Holloway er ny manager for Grimsby Town. Han vil bli presentert for fansen før avspark i kampen mot Salford. Anthony Limbrick vil fortsette som assistent og vil lede laget mot Salford.
Ben Davies vil også fortsette i en trenerrolle i klubben, men det hadde han jo også fra før av på aldersbestemt nivå.

Kontraktvarigheten er av 18 måneder hvor man etterpå vil gå over på en seks måneders forlengelse-syklus ved enighet.

«Det er med glede at vi kan annonsere ansettelsen av Ian Holloway som førstelags manager,» starter nyhetsbulletinen på klubbens offisielle nettside.

«Den første telefonsamtalen jeg hadde med Ian varte i over to timer, det var åpenbart at det var han som intervjuet meg. Han ville vite om prosjektet uten at noe ble holdt tilbake,» fortalte hovedaksjonær John Fenty.

«Telefonsamtalen førte igjen til et møte på Papa’s fiskerestaurant i Cleethorpes. Alle som kjenner Ian godt vil vite at hans elskverdige kone Kim alltid er en del når avgjørelsen skal bli tatt og hun var også med på møtet. Intervjuet varte i fire timer og Ian ville vite enda mer om klubben, hvordan den fungerer og mye mer.»

«Styret mener at å sikre en manager av Ians erfaring og gode rykte viser vår forpliktelse over å bringe suksess tilbake til Blundell Park. Vi mener hans meritter med suksess i mindre og ufasjonable klubber gjør han en attraktiv langtids ansettelse.»

«Ian og Kim vil nå selge huset og flytte oppe til området. De ser på Grimsby som et langtidsprosjekt. Han vil også gå inn med aksjer i klubben og vil møte på styremøter. Kortsiktig tror vi hans positive energi og sult etter suksess vil gi et oppsving og bedre formen vår for det nye året.»

«Styret vil samtidig takke Anthony Limbrick og Ben Davies for deres jobb som forbedret vår spill. Vi kan gledelig meddele at Anthony vil fortsette som assistent manager og vil jobbe tett med Ian.»

«Vi håper at du er enig om at denne ansettelsen er et kupp som både styret og fansen kan dele gleder av. Vi fortsetter å ha en ambisjon om å levere suksess på og av banen.»

Reaksjoner
Man kan trygt si at ansettelsen av Holloway har skapt feber i byen. Medias interesse er også plutselig på Grimsby for første gang siden Ivano Bonetti-insidenten.


Holloway kommer fra en jobb i media og vet hvordan det hele virker. Sjekk ut hans opptreden på Sky Sports over.


Holloway invaderte en bryllupstilstelling i restauranten på Blundell Park.

Holloway på vei inn?

Journalister i BBC og SKY har det siste døgnet meldt om at Grimsby vil ansette Ian Holloway innen kort tid.

Nå sirkulerer det også bilder av at manageren ankommer Blundell Park. Det er ventet at Ian Holloway vil beholde Anthony Limbrick og de andre trenerne i klubben.