Endelig scoret Grimsby

Grimsby er som vanlig best, men får lite med seg også i dag. Trøsten i dag får være at vi scorer for første gang på 699 minutter med seriefotball etter 75 dagers ventetid.

Grimsby ser mer dynamiske ut uten James Hanson og Matt Green. Max Wright og Charles Vernam gir et livligere angrep, men målsniken foran kassen han mangler ennå. I dag fikk både Moses Ogbu og Ahkeem Rose sjansen som midtspisser uten å lykkes i nevneverdig grad.

I overgangsvinduet som åpner i januar er det ventet at klubben vil prøve å hente inn to til tre spillere, noe John Fenty også har satt av midler til. Så får vi se da om det er Anthony Limbrick som får gjøre de handlene. I et intervju med BBC før kampen avslørte han at han allerede hadde noen spillere linet opp, men uten en seier kan det være at styret tenker nytt og da kan Ian Holloway være på vei inn dørene som ny hovedtrener.

Macclesfield – Grimsby 1-1
Moss Rose, 1991 tilskuere

Mål: 1-0 Joe Ironside (str) 49′, 1-1 Charles Vernam (Rose) 59′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 4. Harry Davis, 6. Luke Waterfall, 3. Liam Gibson (25. Mattie Pollock 61′) – 8. Jake Hessenthaler (10. Elliott Whitehouse 76′), 15. Harry Clifton, 12. Ethan Robson – 19. Max Wright, 20. Moses Ogbu (14. Ahkeem Rose 58′), 18. Charles Vernam. Innbyttere: 23. Sam Russell, 17. Harry Cardwell, 22. Elliott Hewitt, 29. Joe Starbuck.

Gule kort: Luke Hendrie 45’+1, Max Wright 54′, Harry Davis 83′

James Hanson (legg) mister hele juleprogrammet med skade. Matt Green (lyske) er ny på skadelisten etter å ha slitt på trening den siste tiden. Jordan Cook har også en vond lyske. Elliott Hewitt (hånd) er  tilbake på benken sammen med Elliott Whitehouse (syk). Sebastian Ring har nå forlatt klubben. Ludvig Öhman ikke på benken.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.