Dramatiske minutter ødela


Grimsby kunne feire en plass i Play Off her og det så lenge veldig bra ut. Så var Luke Waterfall meget uheldig. Først scorer han selvmål, så lager han straffespark og får rødt kort. Plutselig lå Grimsby under 2-0.

Før dette hadde man sett riktig så gode ut og burde ha ledet med flere mål!

Grimsby angrep med ti mann og ble straffet etter 68 minutter da Maidenhead satte inn nådestøtet med 0-3.

Tristan Abrahams pyntet på resultatet med et straffemål et lite kvarter før slutt.

Grimsby – Maidenhead 1-3
Blundell Park, 6383 tilskuere

Mål: 0-1 selvmål (Luke Waterfall) 24′, 0-2 Sam Barratt (str) 28′, 0-3 Ryan Upward 68′, 1-3 Tristan Abrahams (str) 76′

Grimsby (4-4-2): 21. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper (5. Shaun Pearson 28′), 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 11. Sean Scannell (25. Jordan Maguire-Drew 13′), 4. Ben Fox, 28. Gavan Holohan, 15. Harry Clifton – 9. Tristan Abrahams, 29. Ryan Taylor (12. Emmanuel Dieseruvwe 77′). Innbyttere: 10. John McAtee, 18. Erico Sousa.

Gult kort: Shaun Pearson 87′
Rødt kort:
Luke Waterfall 26′

Michee Efete gikk av tidlig med en ankelskade sist og er nok ute for resten av sesongen. Danny Amos er tilbake fra vond rygg. Man tar sjansen på å ha John McAtee på benken tross en skulderskade. Ben Fox og Tristan Abrahams kom inn sist og hevet laget kraftig, de får sjansen her.
Sytten spillere er ute av kontrakt etter sesongen, men man har holdt kortene tett her foreløpig.

Radio | Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.