For en kamp!

Grimsby gikk videre til Play Off-semien etter en legendarisk kamp foran 12 023 tilskuere.

Ingen overraskelser fra Paul Hurst i laguttaket og Grimsby var det beste laget helt frem til Jordan Cropper ufrivillig handset på et skudd. Ruben Rodrigues satte straffen med 17 minutter igjen.

Man hadde lagt inn et godt skift her og det var forsmederlig å se en bingo-straffe ødelegge.

Så seks minutter på overtid fikk man frispark. Keeper kom frem. Det oppstod kaos i boksen før Gavan Holohan tuppet ballen over streken. Dermed ekstra omganger.

Så i kampens 119 minutt fikk vi et frispark igjen. Det ble lempet frem. Luke Waterfall vant duellen og headet frem til Emmanuel Dieseruwve som stupte frem og kranglet ballen over streken!

Notts County – Grimsby 1-2 (1-1)
Meadow Lane, 12 023 tilskuere (2013)

Mål: 1-0 Ruben Rodrigues (str) 73′, 1-1 Gavan Holohan (Crocombe) 96′, 1-2 Emmanuel Dieseruwve (Waterfall) 119′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper (12. Emmanuel Dieseruwve 88′), 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 18. Erico Sousa, 4. Ben Fox, 28. Gavan Holohan (8. Giles Coke 109′), 15. Harry Clifton – 10. John McAtee (25. Jordan Maguire-Drew 81′) – 29. Ryan Taylor (9. Tristan Abrahams 81′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson.

Gule kort: Harry Clifton 43′, Ryan Taylor 70′, Luke Waterfall 85′, Shaun Pearson 117′

Grimsby sparte de beste sist og av dem som kom inn gjorde Emmanuel Dieseruwve seg bemerket med hattrick. Arjan Raikhy regnes nok ikke fit nok til å starte her, men kan få en plass i troppen. Adam Crookes skal være klar her selv om han stod over noen dagers trening med et ankelproblem i uka som var. David Longe-King er tilbake etter sitt utlån og får lov til å spille om ønskelig. Lenell John-Lewis sikret forøvrig opprykk for York på lørdag og er muligens også på vei inn dørene igjen?