Khan-Khan!

Dette er siste hinder før storklubbene kommer inn i 3. runde. Du kan høre kampen på Mariners TV, men dem har ikke rettigheter for å vise bilder fra kampen.

Cambridge har ikke scoret hjemme siden 3. september. Det er et gjerrig lag som heller ikke scorer allverdens. Dem ligger på 20. plass i League One.

Paul Hurst gjør to endringer.  Andy Smith og Bryn Morris benkes, inn kommer Brendan Kiernan og Gavan Holohan.

Brendan Kiernan med vår største sjanse foreløpig, men han sklei i skuddøyeblikket.

Grimsby headet så i egen tverrligger på en corner. Om det var Green eller Maher var man noe usikre på.

Målløst til pause.

I andre omgang åpnet kampen seg opp. Etter drøye timen tok man ledelsen. Kiernan la ned et godt forarbeid på siden og slo inn. McAtees skudd ble det gitt retur på. Otis Khan fulgte opp og satte inn nede ved stolpen!

Så etter 81 minutter utlignet Cambridge ved en god heading av Sam Smith på en perfekt vektet kross.

Grimsby ga seg ikke. På et langt utspark tjuvstartet Otis Khan. Alle så på linjemannen da Khan kom alene mot keeper og satte elegant inn 2-1!

Grimsby holdt unna og er videre til 3. runde!

Cambridge United – Grimsby 1-2