McAtee scoret i comebacket

Lørdag blir det et rimelig lokalt oppgjør hjemme mot Doncaster. Her ventes det over 8000 tilskuere da Doncaster har solgt sin kvote på 1237 billetter.

Gode nyheter er at John McAtee er tilbake fra skulderoperasjon og sitter på benken.

Grimsby kom ikke godt i gang og George Miller ga dem ledelsen allerede etter seks minutter. Noe bedring spillemessig utover omgangen uten at man kom nærmere enn da Harry Clifton ble hindret av keeper på en overgang.

Ny dårlig start på omgangen etter pausen da Harrison Biggins fikk drømmetreff. Med 0-2 gikk det mot vårt tredje strake tap i serien.

Publikum var i ekstase da John McAtee var involvert i et trippelbytte, men fikk en kalddusj to minutter senere da Doncaster satte nådestøtet ved George Miller.

John McAtee fikk en boost i sitt comeback da han reduserte til 1-3 etter 79 minutter.

Dette var ikke dagen og Grimsbys svake serieform fortsetter.

Grimsby – Doncaster 1-3
Blundell Park, 8026 tilskuere

Mål: 0-1 George Miller (Knoyle) 6′, 0-2 Harrison Biggins 52′, 0-3 George Miller 63′, 1-3 John McAtee (Holohan) 79′

Grimsby (4-5-1): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 3. Anthony Glennon – 15. Harry Clifton, 17. Bryn Morris, 8. Gavan Holohan, 16. Alex Hunt (19. Lewis Richardson 61′), 11. Otis Khan (21. Keke Simmonds 61′) – 27. Brendan Kiernan (10. John McAtee 61′). Innbyttere: 4. Kieran Green, 30. Evan Khouri, 31. Niall Maher, 32. Jordan Cropper.

Gule kort: Alex Hunt 44′, Andy Smith 45’+1, Anthony Glennon 85′

Ryan Taylor vil være ute i flere måneder med en avrevet hamstring, man spår tre måneder. Paul Hurst den luringen sa at John McAtee skulle være tilbake neste uke, men han er allerede involvert. Bim Pepple er fremdeles ute, men håper å starte med alternativ trening neste uke. Danilo Orsi og Jordan Maguire-Drew håpes tilbake om en ukes tid. Å hente inn en kontraktløs spiss synes ikke å være aktuelt. Ryan Bennett sluttet å trene med klubben for to uker siden, men det skal være en god tone.