Sjokksiffre mot tøffest rangerte

Grimsby synes å ha planer om å parkere bussen og startet uten en ren spiss. Ryan Taylor er heller ikke i troppen etter en hamstringskade.

Plymouth leder League One og er med det best rangert av de klubbene i 1. runde.

Vin minner om at Mariners TV ikke har rettigheter til å streame bilder fra kampen, men at du kan høre radiooverføringen der.

Andre runde trekkes mandag klokken 20:00 og den kommende runden spilles lørdag 26. november.

Plymouth tok en tidlig ledelse da Adam Randells skudd satte fart i den våte matta. Grimsby svarte kjapt, dog var nok Andy Smith heller ubevisst om hvordan han utlignet etter ti minutter på en corner. Michee Efete ga Grimsby ledelsen etter 33 minutter på et nydelig cornertrekk. Så 3-1 til Grimsby ved Brendan Kiernan etter et saftig raid av Harry Clifton som spissen vår hælet inn! Mer moro i vente syv minutter inn i overtiden da Anthony Glennon skjøt ballen inn i korthjørnet bak keeper etter en corner.

Festen var ikke over da Brendan Kiernan kastet seg frem på Efetes kross og satte 5-1 før timen!

Grimsby – Plymouth 5-1
Blundell Park, 4571 tilskuere

Mål: 0-1 Adam Randell 5′, 1-1 Andy Smith 10′, 2-1 Michee Efete (Glennon) 33′, 3-1 Brendan Kiernan (Clifton) 39′, 4-1 Anthony Glennon 45’+7, 5-1 Brendan Kiernan (Efete) 58′

Grimsby (4-5-1): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete (32. Jordan Cropper 84′), 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 3. Anthony Glennon – 15. Harry Clifton, 16. Alex Hunt, 8. Gavan Holohan (30. Evan Khouri 77′), 17. Bryn Morris, 11. Otis Khan (19. Lewis Richardson 77′) – 27. Brendan Kiernan (21. Keke Simmonds 77′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 22. Danny Amos, 31. Niall Maher, 35. Jamie Pardington.

Gule kort: Otis Khan 48′, Andy Smith 87′

Ryan Taylor ny på skadelisten med en hamstringskade. Kieran Green og Bim Pepple står også over. Stephen Wearne har blitt utleid til Torquay i en måned. John McAtee scoret to mål for Lutons utviklingslag i en treningskamp tirsdag, men han returnerer ikke til Grimsby før om noen uker. Brendan Kiernan er aktuell igjen etter å ha stått over av personlige årsaker i de siste. Sean Scannell er også tilbake på feltet. Danilo Orsi og Anthony Glennon er også tilbake igjen og aktuelle. Alle de innleide spillerne får lov å spille i FA-cupen av moderklubbene.