Uavgjort mot topplag

Stevenage ligger noe overraskende på 2. plass i League Two. I ettermiddag skal Grimsby bryne seg på overraskelseslaget som forrige sesong endte på 21. plass.

Mange velger å boikotte VM, så her er det bare å anbefale Grimsby Town til sine venner!

Grimsby gjør en formasjonsendring og bruker nok flere fysiske spillere for å demme opp mot storvokste Stevenage. John McAtee starter, men det er ikke ventet at han holder 90 minutter.

Grimsby  nærmest med bortetaktikk her, det var nær ved å gi resultater med både en straffe og stolpetreff på kontringer, men mål ble det ikke i første omgang.

The Mariners fortsatte der dem slapp i andre omgang som det beste laget, men sistepasningen manglet som oftest.

Mot spillets gang tok Stevenage ledelsen da Jake Reeves skjøt velplassert da ballen ble lagt tilbake til han på 16-meteren.

Syv minutters tilleggstid ble startet ved at Niall Maher fikk slengt foten rundt en forsvarer og kranglet inn 1-1 på en corner.

Det endte med 1-1 noe som vel var greit kampen sett under ett, men Grimsby var det klart beste laget i andre omgang.

Grimsby – Stevenage 1-1