Uavgjort mot serielederen

Tøffe kamper for Grimsby fremover. Onsdag venter Southampton i cupen, men før det må man bryne seg på den suveren serielederen Leyton Orient.

En endring med Alex Hunt inn for Bryn Morris.

Vanskelige forhold og man ble straffet for å trille i de bakre ledd. Et svakt utspark fra Crocombe ble fanget opp. Ball inn i boks til Charlie Kelman som fikk god tid til å få skutt avgårde et skudd i boksen. Dermed 0-1 etter 25 minutter.

39 sekunder ut i andre omgang stod det 1-1. Alex Hunt med en smart ball mellom to blå ut til Glennon som slo presist inn. Foran mål kom John McAtee skliende til og bredsidet inn.

Snuoperasjon på syv minutter her da en horribel tilbakepasning gikk rett i beina på George Lloyd. Alene med keeper satte han vakkert rundt keeper og nede ved stolpen.

Frustrerende baklengs etter 68 minutter da Luke Waterfall ikke fikk nok kraft på en pasning. Orient fanget opp og slo over til innbytter George Moncur som gjorde ingen feil.

Grimsby kunne ha tatt ledelsen på nytt da man fikk en straffe for hands, men Anthony Glennons forsøk ble reddet!

Serielederen virket å være fornøyd med uavgjort på tampen og det ender uavgjort. Bra kamp av Grimsby.

Grimsby – Leyton Orient 2-2
Blundell Park, 6283 tilskuere

Mål: 0-1 Charlie Kelman 25′, 1-1 John McAtee (Glennon) 46′, 2-1 George Lloyd 52′, 2-2 George Moncur 68′

Grimsby (3-5-2): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher – 7. Josh Emmanuel, 15. Harry Clifton (17. Bryn Morris 60′), 16. Alex Hunt, 8. Gavan Holohan, 3. Anthony Glennon – 9. George Lloyd (29. Ryan Taylor 80′), 10. John McAtee. Innbyttere: 18. Mikey O’Neill, 19. Tom Dickson-Peters, 20. Danilo Orsi, 23. Owen Gallacher, 26. Andy Smith.

Her blir det en avveiing opp mot onsdagens cupkamp, muligens er det grunnen til at Bryn Morris er benket? Ryan Taylor har hatt to innhopp nå, men skal bare ha en halvtime i seg foreløpig. Otis Khan trente to ganger denne uka og er aktuell for en benkeplass mot Southampton. Jordan Cropper er tilbake på feltet igjen og spilte mot Grantham på tirsdag. Kieran Green sliter ennå med ribbeina, han prøvde seg på feltet denne uka, men måtte kaste inn håndkleet.