Hadde fortjent å vinne


Tre endringer. Glennon, Lloyd og Efete inn. Gallacher og Orsi på benk, Amos ute av troppen. Dickson-Peters tilbake på benken.

Grimsby best i det meste i første omgang, men fortsatt målløst. 6-1 i cornere gir et visst bilde av kampen.
Andre omgang var roligere i starten. Grimsby var fortsatt best. Nærest kom man da Ryan Taylors heading fra kort hold ble reddet med beina av keeper.

Grimsby – Harrogate 0-0
Blundell Park, 5487 tilskuere

Grimsby (5-3-2): 1. Max Crocombe – 7. Josh Emmanuel, 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher, 3. Anthony Glennon – 15. Harry Clifton (16. Alex Hunt 69′), 17. Bryn Morris (18. Mikey O’Neill 69′), 8. Gavan Holohan – 9. George Lloyd (29. Ryan Taylor 76′), 10. John McAtee. Innbyttere: 19. Tom Dickson-Peters, 20. Danilo Orsi, 23. Owen Gallacher, 26. Andy Smith.

Ingen nye skader, Owen Gallacher skal være okay selv om han måtte gå av sist. Kieran Green sliter ennå med smerter i ribbeina. Otis Khan trener alternativt, men håpes tilbake på feltet med de andre i slutten av uka, men det er et par uker til han er kampklar. Jordan Cropper trente på feltet igjen på mandag.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.