The Hungover


Paul Hurst har nominert det samme laget som slo Crewe 3-0 sist serierunde. Det betyr at Josh Emmanuel, Alex Hunt, George Lloyd og John McAtee kommer inn for Kieran Green (skade), Daniel Orsi, Andy Smith og Gavan Holohan.

Grimsby har mange hengekamper i serien og med den gode formen håper man å klatre selv om Paul Hurst synes å se seg mer bakover på tabellen foreløpig.

To lag som speilet hverandre og få sjanser før Tom Hopper løp inn en heading i boks etter frispark. Grimsby kunne ha svart like etter ved Efete, men forsøkene ble først blokkert før skutt utenfor.

I andre omgang slet man med kvaliteten. Mye ball, men man slet med å få opp tempoet og vende spillet som ga svært få sjanser.

Grimsby – Colchester 0-1
Blundell Park, 6462 tilskuere

Mål: 0-1 Tom Hopper 32′

Grimsby (5-3-2): 1. Max Crocombe – 7. Josh Emmanuel (14. Stephen Wearne 76′), 2. Michee Efete, 31. Niall Maher, 6. Luke Waterfall, 22. Danny Amos – 15. Harry Clifton, 16. Alex Hunt (20. Danilo Orsi 46′), 17. Bryn Morris (8. Gavan Holohan 76′) – 9. George Lloyd (19. Tom Dickson-Peters 76′), 10. John McAtee (18. Mikey O’Neill 76′). Innbyttere: 3. Anthony Glennon, 26. Andy Smith.

Gule kort: Luke Waterfall 45′

Paul Hurst har varslet at man nå vil bruke hele troppen fremover grunnet det meget tette kampprogrammet. Kieran Green fikk seg en smell i ribbeinet sist og er ikke med her. Bryn Morris slet også på tampen sist og ble byttet av. Otis Khan ventes å være ute i 4-5 uker til og trener i gymmen fortiden, mens Ryan Taylor og Jordan Cropper er tilbake i lett trening på feltet.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.