Cupsjokket et faktum


For første gang siden 1996 er Grimsby videre til 5. runde i FA cupen. Nå venter Southampton 1. mars klokken 20:15.

Dermed er Grimsby blant de 16 siste lagene i turneringen og det lavest rangerte av de gjenværende klubbene.

Pangstart for Grimsby som tok en tidlig ledelse da Luton gjorde en defensiv feil. Danilo Orsi feedet Harry Clifton som satte ballen forbi keeper og inn via stolpen. Så doblet man etter 27 minutter. Denne gangen vant man duellen etter et kast. Clifton flikket vakkert videre til Orsi som med utsida vridde ballen bort i lengste! Inn i overtiden fikk vi et frispark til høyre på høyde med straffemerket. Danny Amos’ forsøk gikk over alle og inn via bortre stolpe.

Grimsby forsvarte seg godt i andre omgang og var kyniske.

Dommeren hadde såpass lite tro på Luton at man kun la til tre minutter slik at man drar det i land!

FA-cup 4. runde, omkamp:
Grimsby – Luton 3-0
Blundell Park, 7051 tilskuere

Mål: 1-0 Harry Clifton (Orsi) 9′, 2-0 Danilo Orsi (Clifton) 27′, 3-0 Danny Amos 45’+4

Grimsby (5-4-1): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 15. Harry Clifton, 4. Kieran Green (16. Alex Hunt 65′), 17. Bryn Morris (3. Anthony Glennon 79′), 8. Gavan Holohan – 20. Danilo Orsi (39. Edwin Essel 88′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 13. Ollie Battersby, 30. Evan Khouri, 44. Sean Scannell.

Gule kort: Bryn Morris 33′, Danny Amos 43′, Michee Efete 80′

Ingen nye skader siden helga. Selv om man har signert spillere siden sist som ikke har spilt kamper i FA-cupen får dem ikke lov å spille så lenge dem ikke var registrert inn før den første kampen. Det betyr at man igjen vil ha god plass på benken i en turnering det jo er lov med ni innbyttere. Spesielt på spissplass er man tynne og det var grunnen til at Danilo Orsi ikke spilte lørdagens seriekamp.
Mikey O’Neill, John McAtee, Tom Dickson-Peters, George Lloyd, Owen Gallacher, Stephen Wearne og Josh Emmanuel får ikke lov å spille. Ryan Taylor, Jordan Cropper og Otis Khan er på skadelisten. Jaz Goundry, Jamie Bramwell, Aaron Braithwaite og Harvey Tomlinson er utleid.

RadioMariners TV (radio) | Lokalavisa | Fakta4. runde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.