Plassen så godt som sikret

Vanskelig kamp i dag mot et opprykksjagende Crewe, med tap kan jo forspranget Grimsby har i bunnen ble spist grundig opp. Snur man den vil man sikre plassen med seier samtidig som Sutton taper.

David Artell har nok god greie på hvordan Crewe spiller da han har trent dem tidligere.

God start av Grimsby, men nye bekymringer da viktige Danny Rose måtte av med skade etter 21 minutter.

Det var fortjent at Grimsby tok ledelsen etter 38 minutter da Harvey Rodgers stusset inn et langt innkast fra stoppermakker Tharme.

Grimsby la seg ikke bakpå i andre omgang og doblet ledelsen ved Curtis Thompson som skjøt inn fra returrommet fra en corner.

På tampen pyntet man på resultatet da Denver Hume satte ballen i krysset etter flott forarbeid fra Wilson.

Det var Grimsbys femte strake seier over Crewe.

Sutton spilte uavgjort og kan i beste fall tangere oss på poeng, skal dem forbi må dem også hente inn de ti målene man har i bedre målforskjell. Dermed er det mye som tyder på at Grimsby også spiller i League Two neste sesong.

Crewe – Grimsby 0-3
The Mornflake Stadium, 6556 tilskuere

Mål: 0-1 Toby Mullarkey 38′, 0-2 Curtis Thompson 59′, 0-3 Denver Hume (Wilson) 90′

Grimsby (3-5-2): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey, 24. Doug Tharme, 5. Harvey Rodgers – 2. Liam Smith, 8. Gavan Holohan (19. Jamie Andrews 88′), 6. Ross Thompson, 4. Kieran Green (15. Harry Clifton 82′), 10. Charles Vernam (33. Denver Hume 82′) – 32. Danny Rose (25. Donovan Wilson 21′), 20. Justin Obikwu (16. Callum Ainley 88′). Innbyttere: 7. Abo Eisa, 41. Seb Auton.

Gult kort: Toby Mullarkey 45′

Anthony Glennon, Arthur Gnahoua, Niall Maher og Rekeil Pyke har vært ute i det siste. Maher er tilbake i trening, mens Gnahoua og Glennon håpes tilbake i trening på mandag. Etter Harrogate-kampen var det et par som fikk noen vondter, men Artell vil ikke dele informasjon motstanderen kan dra nytte av.

Artell har gitt intervjuer før kampen her og her!