Tap, men mistet ikke terreng

Grimsby misbrukte muligheten til å nærmest sikre plassen, men tap for Colchester og Forest Green betyr at man faktisk er nærmere å overleve allikevel da det minker på kampene.

En okay første omgang hvor man også hadde et mål underkjent. I andre omgang havnet man tidlig under, men slet med å svare da man så noe slitne og blodfattige ut.

Tabellen:
21. Grimsby 42 -18 43p
22. Sutton 43 -25 39p
23. Colchester 41 -20 38p
24. Forest Green 43 -30 36p

Harrogate – Grimsby 1-0
The EnviroVent Stadium

Mål: 1-0 George Thomson 49′

Grimsby (3-5-2): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey, 24. Doug Tharme, 5. Harvey Rodgers – 2. Liam Smith, 8. Gavan Holohan (10. Charles Vernam 74′), 6. Curtis Thompson, 19. Jamie Andrews (4. Kieran Green 62′), 15. Harry Clifton (33. Denver Hume 69′) – 20. Justin Obikwu (25. Donovan Wilson 74′), 32. Danny Rose. Innbyttere: 7. Abo Eisa, 18. Harry Wood, 41. Seb Auton.

Gult kort: Denver Hume

Denver Hume er tilbake etter karantene, men Charles Vernam leverte en meget god kamp i hans posisjon sist. Vi ser vel ikke bort i fra at Harry Clifton starter igjen. Anthony Glennon har slitt med en ankelskade i to-tre uker, men håpes tilbake på trening denne uken. Cartwright og Maher er på skadelisten.
Det skal være ingen nye skader i følge Artell som har blitt intervjuet her og her! Her kommer det frem at han er nær et par nye signeringer til sommeren, men han har også rundt 50 spillere under radaren. Man er åpne om at man er aktive på det internasjonale markedet da regelverket har blitt mykt opp fra slik det var rett etter Brexit.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.