Straffet sent

Fredagens resultater gikk ikke Grimsbys vei da både Colchester og Sutton vant. Som Grimsby tapte Forest Green. Dette betyr at man kun ligger tre poeng over streken. Dermed ligger det et ekstra press på å vinne denne kampen.

Siden fredag var det fire endringer. Clifton, Gnahoua, Green og Wood ble erstattet av Smith, Rose, Andrews og Holohan. Grunnet en rekke forfall var Callum Ainley, Abo Eisa og Evan Khouri tilbake i troppen, men fortsatt ingen Glennon.

Lite å skrive hjem om i første omgang, men skade på førstekeeper Cartwright kan jo få konsekvenser?

Grimsby hadde mye ball, men skapte lite, til det var det presisjonen for dårlig.

Så på vårt første skudd på mål tok vi ledelsen etter 55 minutter da Curtis Thompson knallet inn fra 18 meter da Bradford halvklarerte en corner.

Bradford gjorde så noen offensive bytter og hadde to-tre brukbare sjanser. Et skudd utenfor, mens Eastwood hadde et par redninger.

På tampen var det et stormløp mot målet hvor vi svarte med noen kontringstilløp.

Så inn i overtiden får Bradford straffespark. Hume vises ut for å ha vært for overivrig i ryggen på en motspiller. Richard Smallwood blåste straffen inn midt i mål og det var 1-1 tre minutter inn de fem tillagte.

Grimsby – Bradford 1-1