En forglemmelig kamp en forglemmelig sesong


David Artell håper Grimsby kan avslutte i stil, men da må man stoppe et Play Off-jaktende Crawley.

David Artell gir sjansen til den 18 år gamle spissen Cameron Gardner som man har stor tro på. Man har også tre unggutter på benken i Braithwaite, Bramwell og Auton. Det er klart at Gavan Holohan ikke blir med videre og han får ikke den avskjeden man hadde sett for seg da han er skadd.

Grimsby med gyldne sjanser for Gardner og Green før Crawley tok ledelsen ved Orsi etter 24 minutter. Da det ble 2-0 ved Klaidi Lolos var det et bevis på kvalitetsforskjeller i de viktige fasene av spillet. Grimsby burde jo ha ledet 2-0!

I andre omgang var Crawley fornøyde med å forsvare seg, men Grimsby hadde ikke nok balltempo i seg til å åpne opp et etablert forsvar.

Dermed ender det med 2-0 tap da.

Crawley – Grimsby 2-0
Broadfield Stadium, 4885 tilskuere

Mål: 1-0 Danilo Orsi 24′, 2-0 Klaidi Lolos 34′

Grimsby (4-5-1): 12. Jake Eastwood – 2. Liam Smith, 28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 33. Denver Hume – 35. Cameron Gardner, 4. Kieran Green (C), 6. Curtis Thompson (15. Harry Clifton 79′), 30. Evan Khouri (19. Jamie Andrews 71′), 10. Charles Vernam (18. Harry Wood 79′) – 25. Donovan Wilson. Innbyttere: 31. Niall Maher, 34. Aaron Braithwaite, 38. Jamie Bramwell, 43. Seb Auton.

Gavan Holohan og Doug Tharme er ute med skader. Harry Clifton er tilbake på benken etter sykdom. Harvey Cartwright og Justin Obikwu skal ha returnert til sine moderklubber da dem er skadde. Danny Rose er ferdig for sesongen.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.