Startet med tap

Grimsby er tilbake i EFL og åpner borte mot Leyton Orient nå klokken 16:00. Grimsby har solgt de 1250 tildelte billettene for borteseksjonen i en kamp som ventes å bli utsolgt.

Torsdag annonserte klubben Mariners TV. Her kan du se alle seriekampene samt EFL Trophy så lenge kamper blir TV-sendt. Kjøper du sesongkort innen 1. september sparer du £30. Sesongkort vil bli automatisk fornyet om man ikke avslutter abonnementet.

Spillerne dro sørover med spillerbussen fredag og har overnattet på hotell.

Laget er klart. Grimsby spiller uten spisser da Danilo Orsi må være blant de skadde.

Kampens første store sjanse tilfalt Grimsby og Michee Efete som fra kort hold skjøt på keeper da han var spilt fri av Glennon etter et stormende angrep.

Leyton Orient hadde de fleste sjansene her, men Grimsby de største.

Omgangen ble preget av en rekke skader og det ble lagt til syv minutter. John McAtee måtte av etter sekunder for å poppe skulderen på plass, men valgte å fortsette.

En meget sjåverdig omgang med et voldsomt tempo og høy nerve!

Grimsby skapte nye sjanser i starten av andre omgang før Orient fikk et billig straffe for hands på Waterfall. George Moncur ga vertene ledelsen fra krittmerket etter 49 minutter.

Orient doblet på et drømmetreff i krysset etter 56 minutter. Tom James har nok aldri truffet så godt før. Årets mål?

Grimsbyspillerne virker slitne den siste halvtimen i heten og med mange halte spillere. Byttene gjør heller ingen forskjell og tapet er greit nok, men målene vi slapp inn var vanskelige å forsvare seg mot. Først et harskt straffespark i mot, så et drømmetreff av verdensklasse.

Leyton Orient – Grimsby 2-0
Brisbane Road, 8557 tilskuere (1242)

Mål: 1-0 George Moncur (str) 49′, 2-0 Tom James 56′

Grimsby (4-5-1): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 3. Anthony Glennon (32. Jordan Cropper 78′) – 27. Brendan Kiernan (7. Jordan Maguire-Drew 66′), 4. Kieran Green (29. Ryan Taylor 66′), 8. Gavan Holohan, 17. Bryn Morris, 15. Harry Clifton (14. Stephen Wearne 78′) – 10. John McAtee. Innbyttere: 13. Ollie Battersby, 5. Shaun Pearson, 22. Danny Amos.

Gult kort: Ryan Taylor 76′, John McAtee 90′

Danilo Orsi er tydeligvis på skadelisten slik at Paul Hurst ikke har noen rene spisser. Ryan Taylor er med på benken, men har ikke spilt siden kampen mot Cleethorpes. Otis Khan og Niall Maher er fortsatt ute. Danny Amos er tilbake på benken etter skade. Jaz Goundry har hatt hjernerystelse og står over. Sean Scannell er tidligst klar igjen etter nyttår. Torsdag ble det klart at vi har fått inn Andy Smith inn på lån. Heller ingen Edwin Essel eller Evan Khouri av de mest aktuelle unggutta.