Den som venter på noe godt

Daglig leder Debbie Cook har gode nyheter til internasjonale supportere som ønsker å streame Grimsbys kamper denne sesongen. «Vi har jobbet med en streameløsning en stund nå og håper å kunne gi en kunngjøring til våre supportere snarlig,» skrev hun i en twittertråd nylig.

Kommunikasjonssjefen Sam Strandt har tidligere forklart at man vil bruke et annet grensesnitt enn iFollow, men at videofeeden og prisen for dette vil være den samme som EFL Digital tar via iFollow.

Vi forstår at den nye tjenesten vil hete MarinersTV og at man vil finne siden via gtfc.co.uk Sesongkort ventes å koste £140 som tilsvarer rundt 1500 kroner.
Da vil man få se 46 seriekamper, samt kampene i EFL Trophy. Dette gjelder så lenge kampene ikke sendes på TV. Man vil også få se høydepunkter fra kampene tre timer etter at kampen ble ferdigspilt gjennom MarinersTV.

Om du kun ønsker å se en kamp ventes prisen å ligge på £10.

EFL ventes forøvrig å myke opp reglene for streaming nasjonalt om noen år. Fra 2024/25-sesongen er det ventet at man vil kunne streame alle kampene også i UK, noe som potensielt kan gi et økonomisk løft, selv om mange selvsagt frykter at det kan svekke tilskuerinntektene. Andre vil selvsagt si at fotball uansett er best live og at atmosfæren man får på Blundell Park er å foretrekke foran streaming.

Flere klubber, Grimsby inkludert, hadde en meget positiv erfaring fra Covid-tiden da man fikk lov å streame kampene med stengte tribuner. Grimsby er jo litt i en spesiell situasjon da man har en voldsom tilhengerskare i fraflyttere som bor i store byer rundt om i landet. Alderssammensettingen i Grimsby er blant de eldste i landet da man ofte må flytte bort for å få seg jobb. Nå kan det bli en bedring her da Grimsby satser på å bli en energihovedstad med sine vindmølleparker i Nordsjøen.

Grimsbys første seriekamp spilles allerede lørdag 30. juli borte mot Leyton Orient.