Sommerens overganger

JOHN MCATEE har blitt solgt til Luton for en hemmeligholdt sum. De gode nyhetene er at han lånes tilbake til Grimsby ut sesongen. Macca var uansett på en utgående kontrakt med klubben og hadde ikke ønsker om å forlenge da det var interesse fra flere Championship-klubber.

ANDY SMITH skal være klar for et år på lån fra Hull City, noe som ble røpet av lokalavisa før klubben hadde planlagt sin store lansering.

ERICO SOUSA har funnet ny klubb. Han har signert for Boreham Wood. Dermed er det vel kun James McKeown som ennå ikke har funnet ny klubb etter at Max Wright gikk til Harrogate.

BRENDAN KIERNAN
er klar på lån fra Walsall til januar i første omgang. En typisk kantspiller på 29 år.

KIERAN GREEN
 kjøpes fra Halifax. Midtbanespilleren var Paul Hurst sitt hovedtarget denne sommeren. En kriger på 25 år som har signert for to år med opsjon for et tredje år.

BRYN MORRIS
er en midtbanespiller som sist var i Burton. 26-åringen har stort sett spilt i Championship og League One, men var sist sesong utlånt en periode til Hartlepool i League Two. En av grunnene til at han valgte Grimsby var da han kjenner Hurst og Doig fra tiden i Shrewsbury. Morris har slitt noe med skader de senere år og har signert en ettårskontrakt. Morris har en bra CV og har vært kaptein for England på aldersbestemte landslag opp til U20.

DAVID LONGE-KING
er bekreftet til Dagenham & Redbridge. Grimsby var godt skodd på stopperplass og David slet såpass med å få spilletid forrige sesong at han blei lånt ut til Woking etter nyttår.

STEVE CROUDSON er nå bekreftet inn som ny keepertrener etter at man skilte lag med Sam Russell i sommer. Samtidig har man opprettet en ny stilling da Giles Coke går inn som spillerutvikler. Organisasjonen jobber også med å få plass en kommersiell manager og en dataanalytiker.

OTIS KHAN er klar for klubben. En offensiv spiller som er tiltenkt en kantrolle hos The Mariners. Har blitt ryktet til klubben sammen med Glennon i sommer, nå er begge her. 26-åringen har spilt en rekke ganger mot Grimsby og er en målfarlig spiller som gikk gradene i Manchester United. Flere sesonger i League Two, sist sett i Leyton Orient hvor han hadde igjen et år av 18 måneders kontrakten.

MANI DIESERUWE har funnet ny klubb, han er klar for Halifax. Samtidig er Joey Jones klar for Solihull, mens Adam Crookes og Scott Burgess har gått til York hvor dem vil spille sammen med Lenell John-Lewis! Tristan Abrahams har gått til Eastleigh. Luke Spokes har funnet en ny klubb i Bath.

ANTHONY GLENNON
returnerer til klubben etter å ha spilt for oss rett før pandemien. Glennon har blitt frigitt av Burnley og har signert en toårskontrakt.

OLLIE BATTERSBY
har signert for en sesong til. Den unge keeperen er fortiden andrekeeper etter at James McKeown ble frigitt.

JORDAN CROPPER
 blir en sesong til. Høyrebacken med de lange innkastene kom fra Chesterfield i mars da han erstattet en skadd Michee Efete. 22-åringen var svært delaktig i suksessen i Play Off.

DANNY AMOS forlenger med klubben for en ny sesong. Venstrebacken hadde stor suksess med laget etter at han signerte for oss på nyåret.

STEPHEN WEARNE er en offensiv midtbanespiller på 21 år som har signert for ett år. Wearne har spilt i nordøst. Han spilte aldersbestemt for Newcastle og Middlesbrough før han har vært under kontrakt med Sunderland de to siste sesongene. I vårsesongen hadde han et flott leieopphold i Torquay før en skade.

SAM RUSSELL vil ikke fortsette som keepertrener i klubben etter fire sesonger. Sam hadde vel kontrakt frem til neste sommer, men det virker som om han vil flytte hjemover hvor dattera bor. Dermed vil klubben måtte se etter en ny keepertrener.

HARRY CLIFTON
har forlenget med to år. Det ryktes at han ville ha vært på vei bort om man ikke hadde rykket opp, men nå blir han med videre.

RYAN TAYLOR
blir med videre. 34-åringen takket ja til en ettårskontrakt. Spissen var en nøkkelspiller forrige sesong.

EVAN KHOURI er en anvendelig midtbanespiller klubben har troa på for framtida. 19-åringen har forlenga med to nye sesonger etter sin debutsesong i A-troppen. Det er sjelden klubben gir nye kontrakter til første års seniorer, så dette er nye takter fra klubben og et skritt i riktig retning. Khouri gikk gradene i West Ham, men var en nøkkelspiller på det gode juniorlaget for et par sesonger siden. Khouris spill har tidligere vakt oppmerksomhet hos større klubber.

MICHEE EFETE har forlenget til sommeren 2024. Høyrebacken var sensasjonell forrige sesong og dette er meget gledelige nyheter.

RYKTENE
 – Cesc Fabregas og Ryan Bennett er de mest kjente navna som florerer på ryktebørsen! Bennett har faktisk kjøpt hus i området da kona er herfra. Fabregas-ryktet ble startet på twitter, men har underholdt fansen på sosiale medier de siste dagene. Man var også linka til grimsbygutten Harvey Cartwright, men Hull har sendt han på et sesonglangt lån med Peterborough.

DANILO ORSI-DADOMO er en spiss signert for to år. 26-åringen er engelsk, men studerte og spilte fotball i USA. Etter å ha dratt hjem har han bøttet inn mål i non-league. Etter 19 mål i National League for Maidehead i 2020-21 ble han hentet til League Two og Harrogate Town. Her slo han ikke helt igjennom og han ble utlånt til Boreham Wood. Utvilsomt en spiss som ennå har potensiale til å ta nye steg under Paul Hurst.

LUKE WATERFALL har signert for to nye år med klubben. Stopperen hadde sin renessanse denne sesongen og kom inn på årets lag i National League.

BEN FOX
har valgt å ikke forlenge med klubben. Midtbanespilleren fikk et bedre økonomisk tilbud fra Northampton og har signert for League Two-rivalen. Foxy fant virkelig formen på tampen av sesongen og var nok vår beste spiller i Play Off’en.

NIALL MAHER ble sommerens første signering. Stopperen er en gammel lagkompis med Gavan Holohan fra Halifax. 26-åringen ble kåret til den beste stopperen i  Vanarama National League sammen med Luke Waterfall i sesongen som var. Så det er utvilsomt en kvalitetssignering vi har fått tak i. Maher har fra tidligere Championship-erfaring fra Bolton og Blackpool, han har også spilt på det høyeste nivået i Irland.
Maher har fått en toårskontrakt med Grimsby. «Han leser spillet bra og er god med ball. Han kan være tøff i dueller, men han leser som regel spillet såpass bra at han kommer foran angriperne ved å bruke hjernen. Han har alltid sett rolig og kontrollert ut når jeg har sett han, noe som er en god egenskap å ha som forsvarer,» fortalte manager Paul Hurst.