Treningskamp i Spania


Lørdag møtte Grimsby CD Tenerife B som spiller på nivå fem i Spania. Grimsby dro sørover på fredag og vil ha en fire dagers treningsleir på Tenerife. At man skulle spille kamp var uannonsert, men etter å trent tidlig på dagen spilte man kamp klokken 18:00 på treningsfeltet man benytter seg av.

Sparsommelig med oppdateringer, men det synes som om vi vant 4-0.

CD Tenerife B – Grimsby 0-4 (0-3)
Tenerife Top Training (T3)

Mål: 0-1 Shaun Pearson, 0-2 John McAtee, 0-3 Brendan Kiernan, 0-4 Michee Efete

Grimsby (4-4-1-1): Max Crocombe – Michee Efete, Jordan Cropper, Shaun Pearson, Anthony Glennon – Brendan Kiernan, Gavan Holohan, Kieran Green, Stephen Wearne – John McAtee – Danilo Orsi-Dadomo. Potensielle innbyttere: Luke Waterfall, Jordan Maguire-Drew, Bryn Morris, Ollie Battersby, Jamie Bramwell, Harry Clifton, Evan Khori, Aaron Braithwaite, Harvey Tomlinson, Edwin Essel, Giles Coke.

Jaz Goundry pådro seg en hjernerystelse mot North Ferriby, men han slapp å overnatte på sykehuset. Danny Amos haltet på tampen av Alfreton-kampen, men det skal ikke være noe alvorlig selv om han stod over mot Lincoln. Niall Maher, Ryan Taylor, Otis Khan og Sean Scannell er ute med skader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.