Sent mål mot

Hele 6560 tilskuere så at Grimsby slet med å holde på ballen i lengre perioder. Tempoet i kampen var vel høyt og begge lag slet med å skape sjanser selv om Pompey nok var best i store deler av kampen.
Utover i andre omgang kom Grimsby mer med og det så ut som om vi var i stand til å score. Så fire minutter før slutt scorer Pompey på et frispark ved innbytter Kai Naismith.

Grimsby – Portsmouth 0-1
Blundell Park, 6560 tilskuere

Mål: 0-1 Kai Naismith 86′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 6. Josh Gowling, 22. Danny Collins, 3. Danny Andrew – 26. Brandon Comley (21. Scott Vernon 71′), 19. Luke Summerfield – 7. Ashley Chambers (18. Tom Bolarinwa 58′), 16. James Berrett, 14. Kayden Jackson – 9. Omar Bogle. Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 8. Craig Disley, 17. Josh Venney, 20. Andrew Boyce, 30. Dean Henderson.

Gule kort: Josh Gowling 51′, Zak Mills 63′, James Berrett 84′

Ben Davies nærmer seg fitness, men rekker ikke kampen mot gamleklubben. Sean McAllister er fremdeles ute. Ny mann på skadelisten er Dominic Vose med en lårstrekk som muligens holder han ute til Boxing Day. Marcus Bignot vurderer nå å starte med Dean Henderson i mål skal vi tro lokalpressen.

Omar Bogle (23) er nå toppscorer i League Two med 16 mål og det har vært en enorm interesse rundt spilleren de to siste ukene. Etter syv mål på fire kamper i november vant han da også prisen som månedens spiller i League Two. Holder han beina planta?
Ellers har det vært forhandlinger med Danny Collins, men signaturen har latt vente på seg.

Radio | Kampradio (betal) | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.