Prøvespillere i aksjon


Semifinalen mot Scunthorpe juniorpregede mannskap var en god mulighet for å se en rekke prøvespillere i aksjon. Det var meningen at man skulle sjekke ut tidligere Stabæk-spiller Kamal Issah, men en halvtime ut i kampen endret klubben identiteten hans til marokkaneren Kamal Ait El Haj! I tillegg testet man ut Brandon Robinson fra Nederland, skotske Paul Dixon og engelske Jay Rollins.

Kampen ble plankekjøring og nå skal man spille borte mot Boston United i semifinalen innen 24. juli.

Torsdag 15:00 – Lincolnshire FA County Senior Cup, 2. runde
Grimsby – Scunthorpe* 4-0
Blundell Park

Mål: 1-0 Adi Yussuf (Bolarinwa) 11′, 2-0 Andrew Boyce (Bolarinwa) 37′, 3-0 Harry Cardwell (Yussuf) 53′, 4-0 Brandon Robinson (Bolarinwa) 66′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown (0. Ben Killip-prøvespiller 46′) – 2. Ben Davies (0. Max Wright 57′), 20. Andrew Boyce, 24. Jack Keeble, 0. Paul Dixon-prøvespiller (26. Tom Sawyer 72′) – 18. Tom Bolarinwa, 0. Kamal Ait El Haj-prøvespiller (0. Josh Venney 72′), 19. Luke Summerfield (0. Jay Rollins-prøvespiller 46′), 27. Siriki Dembele (0. Harry Cardwell-prøvespiller 46′) – 0. Brandon Robinson-prøvespiller (0. Ty-Rhys Paul-Jones-junior 78′), 25. Adi Yussuf.

*Scunthorpes førstelag var på treningsleir i Østerrike slik at dette var et juniorpreget mannskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.