Buet av banen

Nytt tap for Grimsby som nå har gått 496 minutter uten å score. Fortiden er det lynsjestemning både mot fungerende formann John Fenty og trener Russell Slade. Lørdag var det mange tomme seter på Blundell Park.

Carlisle headet inn 0-1 etter 70 minutter ved Clint Hill.

Grimsby forsøkte, men evnene stod ikke helt i stil.

Grimsby – Carlisle 0-1
Blundell Park, 3753 tilskuere

Mål: 0-1 Clint Hill 70′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 2. Ben Davies – 20. Diallang Jaiyesimi (16. Jamey Osborne 79′), 8. Mitch Rose, 19. Luke Summerfield, 27. Siriki Dembele – 9. JJ Hooper (10. Sam Jones 65′), 21. Scott Vernon (29. Jamille Matt 75′). Innbyttere: 30. Ben Killip, 11. Sam Kelly, 14. Karleigh Osborne, 17. Harry Cardwell.

Russell Slade sliter med å starte med det samme laget for åttende gang på rad da Paul Dixon er suspendert etter fem gule. Samtidig er James Berrett (rygg) og Martyn Woolford (syk) usikre.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.