Som Fuglen Føniks

Jamille Matt ga Grimsbys første mål på 507 minutter da man overrasket mot formlaget Swindon.

Grimsby var virkelig gode her og hadde flere gode sjanser da isteden Swindon utlignet med et uttakbart skudd i krysset ved Keshi Anderson etter 26 minutter, før en keepertabbe av James McKeown ødela til 1-2 like etter.

Så etter 71 minutter utlignet Grimsby ved Siriki Dembele! Deilig!

Fire minutter før slutt tok man ledelsen da Mitch Rose pirket inn fra kort hold etter corner! For et sjokk og Grimsby holdt ut til en etterlengtet seier.

Grimsby – Swindon 3-2
Blundell Park, 3023 tilskuere

Mål: 1-0 Jamille Matt (Jones) 11′, 1-1 Keshi Anderson 26′, 1-2 selvmål 28′, 2-2 Siriki Dembele (Jaiyesimi) 71′, 3-2 Mitch Rose (Jones) 86′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 2. Ben Davies – 20. Diallang Jaiyesimi (16. Jamey Osborne 86′), 8. Mitch Rose, 19. Luke Summerfield, 27. Siriki Dembele – 10. Sam Jones (21. Scott Vernon 89′), 29. Jamille Matt. Innbyttere: 30. Ben Killip, 3. Paul Dixon, 9. JJ Hooper, 11. Sam Kelly, 14. Karleigh Osborne.

Martyn Woolford er ikke frisk nok til å være med her. James Berrett er tilbake på benken etter ryggproblemer, mens Paul Dixon er klar igjen etter karantene.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell