Gjorde oss ikke bort mot serielederen


To formlag møttes lille julaften. Serieleder Luton tok da også ledelsen etter en perle signert Luke Berry. Ellers var det en fartsfylt omgang hvor Luton nok var hakket hvassere, noe også en cornerstatistikk på 7-3 forteller noe om.

Andre omgang var bedre offensivt fra Grimsbys del og de kom blant annet til et stolpeskudd ved Jamille Matt. Isteden doblet Luton ledelsen rundt timen etter at et frispark ble stanget inn av James Collins.

Tross 2-0 tap så holdt vi noenlunde følge her og har ingenting å skamme oss over. Spillerne fikk da også applaus av sine egne fans etter kampen.

Luton – Grimsby 2-0
Kenilworth Road, 9102 tilskuere

Mål: 1-0 Luke Berry 40′, 2-0 James Collins 61′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 2. Ben Davies – 20. Diallang Jaiyesimi (9. JJ Hooper 66′), 19. Luke Summerfield, 8. Mitch Rose, 27. Siriki Dembele (25. Martyn Woolford 83′) – 10. Sam Jones, 29. Jamille Matt (21. Scott Vernon 75′). Innbyttere: 3. Paul Dixon, 7. James Berrett, 14. Karleigh Osborne, 30. Ben Killip.

Gult kort: Nathan Clarke 19′, James McKeown 57′

James Berrett har fått flere økter denne uken og er 100% etter skaden. Unge Tom Sawyer har blitt leid ut til Goole AFC på nivå 8 for en måned.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.