Slade gikk «all in»


Etter ti kamper på rad uten seier går Russell Slade all in i dag med fire spisser fra start.
Det skulle gi umiddelbar effekt da man tok ledelsen allerede etter tre minutter ved debutant Simeon Jackson. Så etter 77 minutter utlignet Cheltenham på et frispark som fikk en lett touch av Will Boyle!
Tross store sjanser endte det 1-1.

Grimsby – Cheltenham 1-1
Blundell Park, 3352 tilskuere

Mål: 1-0 Simeon Jackson (Summerfield) 3′, 1-1 Will Boyle 77′

Grimsby (4-4-2): 30. Ben Killip – 12. Zak Mills, 6. Danny Collins (31. Reece Hall-Johnson 32′), 5. Nathan Clarke (C), 3. Paul Dixon – 34. Charles Vernam (27. Siriki Dembele 66′), 19. Luke Summerfield, 7. James Berrett, 18. Mallik Wilks (20. Diallang Jaiyesimi 89′) – 29. Jamille Matt, 39. Simeon Jackson. Innbyttere: 35. Andy Warrington, 9. JJ Hooper, 21. Scott Vernon, 25. Martyn Woolford.

Gult kort: Reece Hall-Johnson 45′

Mitch Rose er suspendert etter direkte rødt kort. Karleigh Osborne får heller ikke spille etter to gule sist. Sam Jones (solgt) og Chris Clements (utleid resten av kontraktstid) forsvant på Deadline Day. Easah Suliman (Aston Villa) og Simeon Jackson (Walsall) ble leid inn for sesongen, begge to har bra CVer. Man har syv spillere på lån nå og det er en maksgrense på fem spillere i kamptroppen. Tom Sawyer og Reece Hall-Johnson er tilbake i klubben etter utleie.
Siriki Dembele (rygg) håpes klar. Ben Davies er fremdeles ute. James McKeown håpes klar om tre uker – er tilbake på feltet, men sparker ikke ballen. Jake Kean har også slitt med en skade.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.