Sesongbeste ga andre strake seier


Noe forløsende over Grimsby som vinner sin andre kamp på rad og tar sin første seier på Blundell Park denne sesongen.
Grimsby fikk en pangstart da Wes Thomas snappet opp et dårlig tilbakespill og rundet keeper etter 36 sekunder. 1-0! Selv om begge lag så like mye av ballen ut omgangen så virket Grimsby langt farligere.
The Mariners som startet med det samme laget som sist vartet opp med festfotball i andre omgang. Wes Thomas hadde et stolpeskudd før JJ Hooper doblet like etter da han tappet inn et innlegg fra Charles Vernam.
Elliot Embleton fikk også et mål tvilsomt annullert. Ellers holdt man ballen i laget og det var en suveren seier til slutt.

Sesongbeste!

Grimsby – Port Vale 2-0
Blundell Park, 3842 tilskuere

Mål: 1-0 Wes Thomas 1′, 2-0 JJ Hooper (Vernam) 53′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Reece Hall-Johnson, 25. Alex Whitmore, 6. Danny Collins (C), 27. Luke Hendrie – 15. Harry Clifton, 22. Elliot Embleton, 8. Mitch Rose, 9. JJ Hooper (16. Martyn Woolford 81′) – 39. Wes Thomas, 18. Charles Vernam (21. Ahkeem Rose 87′). Innbyttere: 3. Paul Dixon, 7. Jake Hessenthaler, 14. Louis Robles, 23. Sam Russell, 30. Ben Pringle.

Gult kort: Alex Whitmore 71′

John Welsh har et problem med ryggen og står over igejn. Jordan Cook, Harry Davis, Akin Famewo, Andrew Fox og Elliot Whitehouse er på skadelisten. Ahkeem Rose har blitt tilbakekalt fra sitt lån i Boston United, Max Wright har forlenget med en ny måned.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.