Dobbel av Thomas ga sterk seier

Grimsbys gode hjemmeform fortsetter. Lørdag støtet man på et godt lag i Swindon, men man hadde marginene med seg og tok tre viktige poeng.
Wes Thomas ga Grimsby ledelsen på en straffe etter at Swindon handset i eget felt. Swindon svarte kun to minutter senere til 1-1 på et frispark signert Matt Taylor. Så i andre omgang ble Thomas matchvinner da han satte inn returen på Embletons skudd etter 61 minutter.

Grimsby  – Swindon 2-1
Blundell Park, 3809 tilskuere

Mål: 1-0 Wes Thomas (str) 26′, 1-1 Matthew Taylor 28′, 2-1 Wes Thomas 61′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 27. Luke Hendrie, 6. Danny Collins (25. Alex Whitmore 41′), 24. Harry Davis, 19. Andrew Fox – 22. Elliot Embleton, 15. Harry Clifton, 7. Jake Hessenthaler, 30. Ben Pringle – 18. Charles Vernam (8. Mitch Rose 68′) – 39. Wes Thomas (17. Harry Cardwell 86′). Innbyttere: 4. John Welsh, 11. Jordan Cook, 23. Sam Russell, 26. Brandon Buckley.

Selv om det ble tap sist var det vel konsensus om at man hadde fortjent noe fra kampen. Så vi tror ikke at det blir for mange endringer på laget. Ahkeem Rose stod over med en liten kjenning i hamstringen. Reece Hall-Johnson er nå tilbake på feltet med spillerne og snarlig bli involvert i troppen. Akin Famewo er ute i en til to uker til. Martyn Woolford sliter med ryggproblemer, men kan være aktuell igjen snart. Elliot Whitehouse har operert kneet vil nok ikke være tilbake før høstsesongen 2019. Max Wright (Boston Utd) og JJ Hooper (Bromley) er utleid. Det er ingenting nytt om Elliot Embleton (Sunderland) og Luke Hendrie (Shrewsbury) som ender sine lån i klubben neste måned. Det vil bli noen utskiftninger i januarvinduet, både med spillere ut og inn.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.