Tre ganger Harry før Wes ga 4-0


Blundell Park har blitt et fort. Lørdagens 4-0 seier over Notts County betyr at vi nå har åtte hjemmekamper på rad uten tap i serie og FA cup. Samtidig klatret man fra 18. til 16. plass.
Selve kampen var ikke allverden. Notts County var temmelig svake og dem slapp inn noen billige mål her. Tre harrymål av Harry Clifton og Harry Davis (2) ga 3-0, før Wes Thomas scoret dagens fineste til 4-0 like før slutt.
Malurt i begeret var skadene og sykdommen i troppen. Charles Vernam skal ha pådratt seg noe som trolig er en alvorlig kneskade i løpet av uka, mens Luke Hendrie haltet av med lyskestrekk tidlig i andre omgang. Også Cook, Welsh, Famewo, Whitehouse og Collins var ute slik at unggutten Mattie Pollock satt på benken i serien for første gang i karrieren.

Grimsby – Notts County 4-0
Blundell Park, 4946 tilskuere

Mål: 1-0 Harry Clifton 4′, 2-0 Harry Davis 35′, 3-0 Harry Davis 65′, 4-0 Wes Thomas 88′

Grimsby (4-5-1): 1. James McKeown – 27. Luke Hendrie (2. Reece Hall-Johnson 54′), 25. Alex Whitmore, 24. Harry Davis, 19. Andrew Fox – 17. Harry Cardwell (16. Martyn Woolford 77′), 22. Elliot Embleton, 7. Jake Hessenthaler, 15. Harry Clifton, 30. Ben Pringle (8. Mitch Rose 61′) – 39. Wes Thomas. Innbyttere: 21. Ahkeem Rose, 23. Sam Russell, 26. Brandon Buckley, 31. Mattie Pollock.

Gule kort: Mitch Rose 69′, Wes Thomas 75′

Danny Collins gikk av sist med en lårskade som vil holde han ute i jule og nyttårsperioden. Charles Vernam skal ha pådratt seg en kneskade. John Welsh, Jordan Cook og Akin Famewo håpes å kunne hjelpe til i juleperioden, men stod over her. Elliott Whitehouse er langtidsskadd.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.