Wes ga første borteseier siden 2. oktober


Et drømmetreff av Wes Thomas ga Grimsbys første borteseier i serien siden 2. oktober da vi møtte Carlisle.
Det var en svak første omgang av Grimsby hvor McKeown og Clifton avverget to svære sjanser til hjemmelaget. I andre omgang var det litt bedring før kampen åpnet seg opp da spillerne ble slitne på den svære banen.
Wes Thomas hadde vært veldig isolert gjennom hele kampen, men fikk drømmetreff etter drøye timen. Alex Whitmore sendte opp en høy ball som Thomas tok med seg før han på lekkert vis dundret ballen oppe i krysset.
Etter dette ble det en nervepirrende slutt. Skader på Harry Davis og Ahkeem Rose var malurt i begeret da Grimsby allerede på lørdag skal den lange turen til Exeter.

Port Vale – Grimsby 0-1
Vale Park, 5129 tilskuere

Mål: 0-1 Wes Thomas (Whitmore) 65′

Grimsby (4-5-1): 1. James McKeown – 2. Reece Hall-Johnson, 24. Harry Davis (8. Mitch Rose 83′), 25. Alex Whitmore, 19. Andrew Fox – 17. Harry Cardwell, 15. Harry Clifton, 7. Jake Hessenthaler, 22. Elliot Embleton, 30. Ben Pringle (16. Martyn Woolford 74′) – 39. Wes Thomas (21. Ahkeem Rose 79′). Innbyttere: 4. John Welsh, 23. Sam Russell, 26. Brandon Buckley, 31. Mattie Pollock.

Charles Vernams (kne), Akin Famewo (hamstring), Danny Collins (lår), Luke Hendrie (lyske), Jordan Cook (syk) og Elliott Whitehouse (korsbånd) er ute.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.