Sent tap med ti mann i 88 minutter


Heroisk av Grimsby som var nær ved å dra i land omkamp med ti mann i 88 minutter.
Man forsvarte seg utrolig selv om Andrew Fox ble utvist etter to minutter da VAR omgjorde et gult kort til rødt.
Grimsby holdt ut, men etter 86 minutter headet Jordan Ayew inn et frispark.
Etter kampen var spillerne frustrerte da de holdt Palace unna de største sjansene. Uten VAR hadde Grimsby vært fulltallige, da kunne det ha faktisk ha blitt avansement her fordi så gode var Grimsby i dag.

Crystal Palace – Grimsby 1-0
Selhurst Park, 19 967 (5 399) tilskuere

Mål: 1-0 Jordan Ayew 86′

Grimsby (4-5-1): 1. James McKeown – 8. Mitch Rose, 27. Luke Hendrie, 2. Reece Hall-Johnson, 19. Andrew Fox – 17. Harry Cardwell, 22. Elliot Embleton, 15. Harry Clifton, 7. Jake Hessenthaler, 16. Martyn Woolford (11. Jordan Cook 89′) – 39. Wes Thomas (18. Charles Vernam 75′). Innbyttere: 3. Sebastian Ring, 4. John Welsh, 23. Sam Russell, 30. Ben Pringle, 31. Mattie Pollock.

Gule kort: Luke Hendrie 45′, Mitch Rose 74′
Rødt kort: Andrew Fox 2′

Crystal Palace (4-2-3-1): 13. Wayne Hennessey, 2. Joel Ward, 6. Scott Dann, 34. Martin Kelly, 23. Pape Souare, 7. Max Meyer, 44. Jairo Riedewald, 15. Jeffrey Schlupp, 10. Andros Townsend, 11. Wilfried Zaha, 9. Alexander Sørloth. Innbyttere: 1. Julian Speroni, 8. Cheikou Kouyate, 14. Jordan Ayew, 21. Connor Wickham, 25. Sullay Kaikai, 29. Aaron Wan-Bissaka, 35. Sam Woods.

Ahkeem Rose kan ikke spille for Grimsby i FA cupen da han spilte for Boston tidligere i turneringen. Samtlige av klubbens seniorstoppere er ute mot Premier League-klubben. Alex Whitmore er suspendert, mens verken Akin Famewo, Danny Collins eller Harry Davis blir klar fra skader.
Sebastian Ring ble fredag erklært spilleklar etter overgangen fra svensk fotball.
Luke Hendries låneavtale med Shrewsbury må muligens forlenges i tide? Andrew Fox gikk av i pausen mot Mansfield grunnet sykdom. Davis og Whitehouse er ute med skader.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Viaplay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.