Kjempet seg til sliteseier


Grimsby tok sin fjerde strake seier og jager ennå Play Off. Selve kampen var dog et lite anti-klimaks etter de foregående kampene. Man fikk nemlig aldri opp balltempoet til å utfordre Cheltenham særlig. Man gjorde dog jobben. Wes Thomas scoret på en straffe han selv skaffet like før pausen.
Ingen av lagene skapte særlig, Kristian Dennis var kanskje nærmest, men han fikk ikke helt treff på ballen.

Grimsby – Cheltenham 1-0
Blundell Park, 4940 tilskuere

Mål: 1-0 Wes Thomas (str) 42′

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 2. Reece Hall-Johnson, 5. Ludvig Öhman, 6. Danny Collins – 27. Luke Hendrie, 22. Elliot Embleton (24. Harry Davis 84′), 7. Jake Hessenthaler, 16. Martyn Woolford (15. Harry Clifton 64′), 3. Sebastian Ring – 11. Jordan Cook, 39. Wes Thomas (8. Kristian Dennis 73′). Innbyttere: 14. Joe Grayson, 18. Charles Vernam, 23. Sam Russell, 25. Alex Whitmore.

John Welsh har pådratt seg en hamstringskade og stod over. Elliott Whitehouse er langtidsskadd. Grimsby startet med det samme laget for tredje gang på rad.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.