Tettet igjen


Etter tre strake tap hadde man tydeligvis bestemt seg for å tette igjen bak. Det hele førte til en forglemmerlig 0-0 kamp. Grimsby hadde noen brukbare skudd fra distanse som strøk utsiden av stolpene, ellers var det lite å glede seg over.

Grimsby – Northampton 0-0
Blundell Park, 3890 tilskuere

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 24. Harry Davis, 5. Ludvig Öhman, 6. Danny Collins – 27. Luke Hendrie, 22. Elliot Embleton (18. Charles Vernam 77′), 7. Jake Hessenthaler, 16. Martyn Woolford, 3. Sebastian Ring – 11. Jordan Cook, 39. Wes Thomas (8. Kristian Dennis). Innbyttere: 2. Reece Hall-Johnson, 15. Harry Clifton, 21. Ahkeem Rose, 23. Sam Russell, 25. Alex Whitmore.

Gult kort: Jake Hessenthaler

John Welsh og Elliott Whitehouse er ute med skader. Harry Cardwell stod over sist med skade.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.