Bra poeng mot opprykksfavoritt

Kuling i Nordsjøen ga vanskelige forhold, men det var to lag som spilte fin fotball. Grimsby stilte uforandret foran et godt besatt Blundell Park. En seier her ville gitt Grimsbys beste sesongstart på 18 år.

Grimsby satte i gang med et høyt tempo og skapte mest. Malurt i begeret var det at Ahkeem Rose måtte av med hamstringskade, men hans erstatter Moses Ogbu skulle komme inn og gjøre det meget bra. Det stod 0-0 til pause.
Grimsby fortsatte der dem slapp i andre omgang, men noe mot spillets gang tok Bradford ledelsen etter 53 minutter da et innlegg gikk forbi den første duellen og Hendrie ble tatt på senga.
Grimsby svarte ved James Hanson som stanget inn en corner etter 66 minutter. Før det hadde Moses Ogbu hatt et mål annullert for offside, mens Matt Greens forsøk ble gitt til corner.
Målet ga Grimsby en boost og vi kjørte Bradford kraftig. Sjansene florerte i denne perioden.
Med ti minutter igjen måtte Ludvig Öhman av med en hodeskade som kan gi han karantene fra spill i to uker. Etter dette tok Bradford mer over. Grimsby var ikke like velorganiserte bak, mens en spiller som Whitehouse startet å bli sliten og orket ikke like mye. Grimsby rant av stormen og er nok isolert sett fornøyd med 1-1 her.
Store steg i riktig retning for Grimsby som nå tar i mot Doncaster i ligacupen på tirsdag.

Grimsby – Bradford City 1-1