Hanson og Benson ga to på rad


To lag som forstod at dem måtte holde ballen på dekket i den ekstreme blåsten. Det ga en severdig første omgang tross null mål.
Grimsby tok kraftig over i andre omgang. Charles Vernam prøvde og prøvde, men det var James Hanson som fikk hull på byllen. Clarke slo en av sine lure pasninger til svære Hanson som løftet over en utrusende keeper. Ballen spratt inn borte i lengste til 1-0.
Grimsby hadde nå lagt om til 4-4-2 med offensive Green inn for midtbanespiller Whitehouse.
Det forsterket trøkket ytterligere og det var ikke ufortjent at man doblet ved Josh Benson, selv om det nok var litt tilfeldig at frisparket hans endret retning i via muren og gikk inn via tverrleggeren.
Alt så nå klappet og klart ut for en trepoenger, men det ble ny spenning inne i overtiden da Shrimpers fikk et indirekte frispark på ni meter etter at James McKeown måtte handse et svakt tilbakespill fra Luke Waterfall. Den dundret Adam Phillips inn via muren til 1-2, men ikke lenge etter blåste dommeren av for fulltid.
En bra opptreden av Grimsby forholdene tatt i betraktning. Elliot Grandin startet sin første kamp for The Mariners og var en trygg ballspiller som ga fiskerne ro i spillet.

Grimsby – Morecambe 2-1
Blundell Park, 4704 tilskuere

Mål: 1-0 James Hanson (Clarke) 69′, 2-0 Josh Benson 87′, 2-1 Adam Phillips 92′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown (C) – 2. Luke Hendrie, 6. Luke Waterfall, 25. Mattie Pollock, 33. Anthony Glennon – 10. Eliott Whitehouse (7. Matt Green 67′), 20. Josh Benson, 12. Elliot Grandin (15. Harry Clifton 80′) – 18. Charles Vernam, 9. James Hanson, 16. Billy Clarke (21. James Tilley 87′). Innbyttere: 3. Bradley Garmston, 5. Ludvig Öhman, 19. Max Wright, 23. Sam Russell.

Jordan Cook og Harry Davis trenger minst en uke til. Jake Hessenthaler og Harry Cardwell er nok ute for sesongen. Ian Holloway har nå sett alle spillerne sine i kampsituasjon og skal ha gjort opp sine tanker rundt deres skjebner til sommeren.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.