Straffet av Salford


Sean Scannell og Danny Rose ble hvilt for Grimsby som satte innpå James Tilley og Harry Clifton. Ellers la vi merke til at Bilel Mohsni var på benken.
Grimsby med to forsøk som ble reddet på strek i første omgang, men havnet under da Hewitt laget et klønete straffespark etter drøye halvtimen.

Jevn, om noe kjedelig start på andre omgangen. Så får Salford en ny straffe. Ingen forstår noe, men fra bildene er det trolig for innlegget som går i hånden på Hewitt.

Ian Henderson med sitt hattrick da han fikk heade fritt mellom stopperne våre. Salfords tredje straffespark kom på overtid da Ludvig Öhman ble utvist. Streng dobbelstraff med våre briller. Richard Towell satte inn 0-4, noe som var et slag i magen for Grimsby som nå ligger på 23. plass etter sin svakeste seriestart siden 2009.

2. serierunde:
Grimsby – Salford 0-4
Blundell Park

Mål: 0-1 Ian Henderson (str) 33′, 0-2 Ian Henderson (str) 63′, 0-3 Ian Henderson 76′, 0-4 Richard Towell (str) 93′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown (C) – 22. Elliott Hewitt, 5. Ludvig Öhman, 32. Duncan Idehen, 3. Danny Preston – 15. Harry Clifton, 8. Terry Taylor, 10. George Williams (29. Joe Starbuck 77′) – 21. James Tilley (12. Montel Gibson 58′), 7. Matt Green (18. Bilel Mohsni 70′), 20. Owura Edwards. Innbyttere: 23. Sam Russell, 4. Danny Rose, 14. Luke Spokes, 34. Louis Boyd.

Gult kort: James Tilley 48′
Rødt kort: Ludvig Öhman 92′

Luke Hendrie og Bilel Mohnsi returnerte til trening denne uken. James Hanson og Max Wright er fremdeles på skadelisten for fiskerne. Mattie Pollock har vrikket ankelen, men pleier å hele raskt. Luke Waterfall har muligens brukket et ribbein. Alhagi Touray Sisay har vi heller ikke fått sett i aksjon ennå selv om han ikke nevnes blant de skadde.
Ian Holloway har budsjett for å hente et par spillere til, her stod Omar Bogle på ønskelista, men nå virker det sjanseløst.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.