Mirakuløs seier

Grimsby har tatt utrolige syv av ni mulige poeng etter at man ble sendt i tolv dagers karantene. At alle poenga har kommet på bortebane viser styrke.
Manager Ian Holloway gamblet også i dag ved å gjøre fem endringer, hvor kun en var nødvendig grunnet Ludvig Öhmans kneskade.

Svære Brisbane Road ga en underholdene åpen kamp, men det var hjemmelaget som kom tidlig foran ved Conor Wilkinson som fant et rom bak vår høyreback Hendrie som var lengre oppe i banen. Grimsby hadde dog ingen planer om å gi seg og Matt Greens fantastiske heading ble belønnet med en corner som Luke Waterfall headet inn via keeper og stanga.

Snuoperasjonen var komplett etter 32 minutter. Det var en klassescoring hvor Owen Windsor slapp ballen i bakrommet til George Williams, waliseren løp diagonalt inn i bakrommet før han meislet ballen nede i kroken!

Orient tok naturligvis mer over i andre omgang og Grimsby brukte opp sine bytter tidlig for å holde energien oppe. Jordan Maguire-Drew utlignet etter en flott enkeltmannsprestasjon da han dro av både Preston og Pollock før han dreide ballen nede i langhjørnet.
Grimsby var dog ikke helt ufarlige. Mattie Pollock hadde to svære sjanser i denne perioden, først i nettveggen, så i tverrlegger.

Grimsby så ut til å være fornøyde med uavgjort her, men unge Owen Windsor ville det annerledes. Et sugende løp fra midten gikk like inn i boksen hvor han ble taklet overende. Straffespark! Der var Montel Gibson sikker som banken med sin første EFL-scoring.

Drama på slutten da Mattie Pollock handset i egen boks. Orient ropte på straffe, men dommeren mente nok det ikke var med vilje. Da dommeren blåste av var Orient-delegatene i heftige disputter både med Grimsby-benken og dommerne.

Dermed en deilig busstur hjem for Grimsby-spillerne som nå skal spille hjemme mot Harrogate på tirsdag kveld.

Leyton Orient – Grimsby 2-3
Brisbane Road

Mål: Conor Wilkinson 5′, 1-1 Luke Waterfall (Williams) 23′, 1-2 George Williams (Windsor) 32′, 2-2 Jordan Maguire-Drew 74′, 2-3 Montel Gibson (str) 91′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown (C) – 2. Luke Hendrie, 6. Luke Waterfall, 25. Mattie Pollock, 3. Danny Preston – 15. Harry Clifton, 26. Terry Taylor, 4. Danny Rose (36. James Morton 46′) – 8. Owen Windsor, 7. Matt Green (20. Owura Edwards 62′), 10. George Williams (12. Montel Gibson 69′). Innbyttere: 13. Ollie Battersby, 21. James Tilley, 29. Joe Starbuck, 32. Duncan Idehen.

Gult kort: Harry Clifton 86′

James Hanson er nyss tilbake fra skade og er ikke involvert. Max Wright og Elliott Hewitt er på skadelisten sammen med Ludvig Öhman som har et sårt kne. Ira Jackson Jr. la inn en solid søknad for reservene i midtuka, men er ikke med her. Det er heller ikke nysigneringen Virgil Gomis som er ny på lån fra Nottingham Forest.