Naive Grimsby straffet nok en gang

Spillefri for The Trawlermen i helga kan tale til Ian Holloways fordel her, men man må klare seg uten en skadd Max Wright som er erstattet av Harry Clifton. Ellers kjører man uforandret slik at Duncan Idehen starter til fordel for en skadefri Mattie Pollock. Kyle Bennett er også tilbake fra en hamstringskade slik at Luke Spokes må se kampen fra tribunen.

Hektisk start på kampen med brudd på brudd. Ryan Bowman sendte Exeter foran etter 19 minutter da Grimsby ikke fikk klarert etter en corner.
Grimsby svarte da et lekkert raid fra Sean Scannell ble avsluttet med et utsideinnlegg inn på andre hvor Luke Hendrie kriget inn fra kloss hold.
Hjemmelaget inne i en god periode da Randell Williams straffet oss til 1-2. Det så for lett ut da man ikke fikk skåret av et fremspill inn i boks.
Like etter var det 1-3 igjen ved Williams som flikket inn et innlegg med hælen.
Matt Jay satte punktum da en retur havnet i beina hans inne i femmeteren etter 68 minutter.
Grimsby slet med å svare på dette og det var en klart nivåforskjell på lagene, det blir nok en kamp om å overleve denne sesongen.

Grimsby – Exeter 1-4
Blundell Park

Mål: 0-1 Ryan Bowman 19′, 1-1 Luke Hendrie (Scannell) 31′, 1-2 Randell Williams 40′, 1-3 Randell Williams 44′, 1-4 Matt Jay 68′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 6. Luke Waterfall, 32. Duncan Idehen (25. Mattie Pollock 46′), 3. Danny Preston – 4. Danny Rose, 22. Elliott Hewitt (26. Terry Taylor 82′) – 15. Harry Clifton (37. Kyle Bennett 64′), 11. Sean Scannell, 20. Owura Edwards (33. Luis Adlard 74′) – 7. Matt Green (38. Virgil Gomis 64′). Innbyttere: 13. Ollie Battersby, 29. Joe Starbuck.

Gult kort: Luke Hendrie 36′, Danny Rose 50′

Kyle Bennett (hamstring), Duncan Idehen (hamstring) og Mattie Pollock (lyske) er klare igjen. Max Wright bestod ikke en fitnesstest i morges og står over med en vond hamstring. James Hanson håpes klar til kampen mot Colchester til helga. James Tilley sin lårskade ser nå bedre ut og man håper på en snarlig retur.