Mye av det samme

Topplaget Morecambe var på forhånd storfavoritter mot managerløse Grimsby som hadde Ben Davies, Dave Moore og Neil Woods i førersetet. Det ble en bra start av Grimsby som tok ledelsen ved toppscorer Mattie Pollock. Det skulle allikevel ikke bli noe julemirakelet på Boxing Day da Morecambe snudde kampen i andre omgang.

Morecambe – Grimsby 3-1
Mazuma Stadium

Mål: 0-1 Mattie Pollock 21′, 1-1 Carlos Mendes Gomes 58′, 2-1 Carlos Mendes Gomes 71′, 3-1 Adam Phillips 90’+3

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 6. Luke Waterfall, 25. Mattie Pollock, 3. Danny Preston – 18. Filipe Morais (10. George Williams 77′), 22. Elliott Hewitt, 15. Harry Clifton, 37. Kyle Bennett (20. Owura Edwards 72′) – 16. Ira Jackson (12. Montel Gibson 68′), 7. Matt Green (21. James Tilley 77′). Innbyttere: 4. Danny Rose, 14. Luke Spokes, 23. Sam Russell.

Det har ikke vært noen intervjuer med pressen før denne kampen, men vi vet litt. Mattie Pollock stod over sist med vond lyske. Luke Spokes fikk seg en voldsom trøkk i ankelen, men fullførte i smerter sist. Max Wright skulle kunne være aktuell her jevnfør tidligere intervjuer. George Williams har vært syk, men kunne bli tilgjengelig. Unge Ben Grist fikk en kamp for juniorlaget tidligere i uka etter skade og kan være aktuell i troppen. Terry Taylor har stått over de to siste kampene med ryggproblemer. Sean Scannell driver med opptrening hjemme i London, men har også pådratt seg Covid. James Hanson har en skade man ikke finner ut av og skulle skannes på ny.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.