Snork av en kamp


En dørgende kjedelig kamp på en oppkuttet bane hvor skaden på linjemannen trolig var høydepunktet?
Folk var mest interessert i å se på tribunen hvor man spottet Paul Hurst, som trolig vil ta over som manager om man blir enige.

Ben Davies gjorde fire endringer fra start, deriblant var James McKeown ute med hjemmekarantene grunnet sykdom. Uansett hva man setter innpå så er det få som klarer å utgjøre en forskjell her. I januar bør man nok vurdere å hente inn en kvalitetsspiller i hvert ledd. På topp er det lite å hente, på midten mangler man kreativitet og bakover er det for lite fart.

Grimsby – Oldham 0-0
Blundell Park

Grimsby (4-4-1-1): 23. Sam Russell – 2. Luke Hendrie, 6. Luke Waterfall, 25. Mattie Pollock, 3. Danny Preston – 18. Filipe Morais (15. Harry Clifton 73′), 4. Danny Rose, 22. Elliott Hewitt, 20. Owura Edwards (16. Ira Jackson Jr. 83′) – 10. George Williams (21. James Tilley 60′) – 7. Matt Green. Innbyttere: 12. Montel Gibson, 13. Ollie Battersby, 29. Joe Starbuck, 37. Kyle Bennett.

Gule kort: Mattie Pollock 39′, Elliott Hewitt 86′, Danny Preston 88′

James McKeown er isolert grunnet Covid-reglementet, Ollie Battersby er tilbakekalt fra Gateshead. Luke Spokes slet med oppvarmingen til lørdagens kamp etter sin ankelskade. Terry Taylor sliter med ryggen. Sean Scannell er både skadd og Covid-syk. James Hanson og Max Wright er på skadelisten. Ian Holloway hadde Pierre Fonkeu klar til å signere før han fikk sparken, vi har ikke hørt mer der.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.