Stygge siffer

Ingen drømmestart for Paul Hurst som har åpnet med to tap. Vi trillet mye bra på midten med Kyle Bennett som regissøren, men hva hjelper vel det når vi slipper inn billige mål?
Grimsby gjorde to bytter etter premierekampen. James McKeown og Harry Clifton kom inn for Russell og Tilley. Vi startet kampen friskt, men havnet under allerede etter 8 minutter da Tom Pope sin heading spratt inn under keeper som var forstyrret av en motspiller. Hjemmelaget doblet etter 16 minutter da Devante Rodney fikk headet inn på et innlegg. Synd for Grimsby som hadde to gedigne sjanser for Pollock og Waterfall som begge ble avblåst for offfside da dem traff henholdsvis stolpe og nett.

The Mariners var best i andre omgang, men havnet under 3-0 etter timen da Luke Waterfall sklei et innlegg inn i eget mål. Selvmål der altså! Etter dette mistet man noe av trykket før man kom til hektene de siste ti-tolv minuttene. Både Kyle Bennett og Montel Gibson kom til sjanser etter legg fra Max Wright.

Port Vale – Grimsby 3-0