Problemene tårner seg opp

Lokalderby uten fans er ikke det samme, men dagens derby er av stor viktighet i nedrykksstriden. Det er to lag som sliter her. Scunthorpe kommer fra tre strake tap, mens Grimsby ikke har vunnet på seks kamper. The Mariners tar med seg den beste følelsen fra de to foregående møtene som endte med seier i mars og desember 2020.

Legg merke til at Scunthorpe har fått lagt kampen til klokken 14:00, dette ønsket ble lagt inn i høst da man ennå trodde på tilskuere.

Stillingskrig før Scunthorpe vant et frispark på 17 meter, perfekt hold for Abo Eisa som dundret ballen oppe i høyre kryss.

Rotete kamp med få sjanser. Scunthorpe doblet etter 38 minutter da man ikke fikk forsvart seg mot et frispark inn i boks. Ballen falt ned til Ryan Loft som tuppet ballen over streken.

Ingen klassiker dette, men Scunthorpe ledet komfortabelt 2-0 til pause etter at man ikke maktet å forsvare seg mot to dødballer.

Game, set, match da Abo Eisa la på til 3-0 da han kom helt alene mot James McKeown, det lignet på en offside. Målet kom noe mot spillets gang.

Grimsby var faktisk det beste laget i andre omgang, men må se seg slått 3-0.

Scunthorpe – Grimsby 3-0