Tap, men bedring

Bunnlaget Grimsby gjorde fem endringer og holdt følge med topplaget Forest Green Rovers.
Man havnet under 0-1 etter 19 minutter på et straffespark, men svarte ved James Hanson etter 38 minutter slik at det stod 1-1 til pause.
Grimsbys mål var av det litt heldige slaget da en FGR-forsvarer nok ikke visste at han hadde en mann bak seg da han slapp ballen forbi seg. Der dukket Hanson opp og scoret sitt første mål på over et år!
Noen spillere startet nok å bli slitne da FGR tok ledelsen ved Ebou Adams som dundret inn fra returrommet da man bare fikk halvklarert.
Spillemessig fremgang for Grimsby i denne kampen, men nå trenger man sårt poeng etter at Barrow og Southend stadig plukker med seg,

Grimsby – Forest Green Rovers 1-2
Blundell Park

Mål: 0-1 Jamille Matt (str) 19′, 1-1 James Hanson (Hendrie) 38′, 1-2 Ebou Adams 66′

Grimsby (4-4-2): 44. Jake Eastwood – 2. Luke Hendrie, 22. Elliott Hewitt, 26. Rollin Menayese, 36. Sam Habergham – 18. Filipe Morais (40. Stefan Payne 87′), 8. Giles Coke, 20. Jay Matete, 38. Idris El Mizouni (3. Joe Bunney 45’+3) – 21. Lenell John-Lewis (C) (7. Matt Green 81′), 9. James Hanson. Innbyttere: 1. James McKeown, 4. Danny Rose, 6. Luke Waterfall, 45. Joe Adams.

Gult kort: Jay Matete 30′

Harry Clifton og Kyle Bennett er langtidsskadde. Max Wrigh er tilbake i trening, men trenger et bedre grunnlag.