Målløs bunnkamp


Keeper Jake Eastwood er ute med en skade, dermed vender klubbveteran James McKeown mellom stengene. Begge venstrebackene Sam Habergham og Joe Bunney er ute med skader slik at Harry Clifton kommer inn i en litt uvant posisjon. Harry slet jo voldsomt sist han prøvde seg i den posisjonen, men har forhåpentligvis lært?

Lørdagsunderholdningen er sikret her, men det er også alvor da Barrow vant på fredag slik at det før avspark er syv poeng opp til sikker grunn.

Grimsby det beste laget i første omgang, men den første store sjansen kom først inn i overtiden da Lenell John-Lewis skjøt i tverrligger fra kort hold.

I andre omgang hadde man løpt noe fra seg. Jay Matete og Julien Lamy er den som kan gjøre det for oss, men det tok slutt fra dem.

Grimsby – Colchester 0-0
Blundell Park

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown -2. Luke Hendrie, 22. Elliott Hewitt, 26. Rollin Menayese, 15. Harry Clifton – 18. Filipe Morais (16. Ira Jackson Jr 81′), 8. Giles Coke, 20. Jay Matete, 42. Julien Lamy (45. Joe Adams 73′) – 9. James Hanson, 21. Lenell John-Lewis (C) (40. Stefan Payne 67′). Innbyttere: 4. Danny Rose, 6. Luke Waterfall, 7. Matt Green, 13. Ollie Battersby.

Gule kort: Jay Matete 25′

Jake Eastwood og Joe Bunney er nye på skadelista. Idris El Mizouni (hamstring – mulig ute for sesongen), Sam Habergham (hofte – har hatt skann, usikker her), Max Wright (lår, usikker alvorlighetsgrad, men stadige tilbakefall), Mattie Pollock (lyske – har ikke trent denne uken), Sean Scannell (muskulær skade på mandagens trening, stadige tilbakefall i å finne toppformen), Kyle Bennett (tilbake i lett trening, men et stykke å gå da han kun kan jogge lett).

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.