Ny god 0-0 kamp, men er det nok?


Paul Hurst hadde brukt blåpapir på lagoppstillingen. Grimsby slet med å produsere noe i første omgang, men i andre omgang var man klart best og hadde fortjent noe mer. Det er nok kvaliteten det skorter på i avgjørende faser av spillet, prisen kan bli nedrykk til non-league.

Filipe Morais gikk av med skade, men en frisk Ira Jackson Jr. kom inn og livet opp sitt lag.

Grimsby – Tranmere 0-0
Blundell Park

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 22. Elliott Hewitt, 26. Rollin Menayese, 15. Harry Clifton – 18. Filipe Morais (16. Ira Jackson Jr. 53′), 20. Jay Matete, 8. Giles Coke, 42. Julien Lamy – 9. James Hanson, 21. Lenell John-Lewis. Innbyttere: 4. Danny Rose, 6. Luke Waterfall, 7. Matt Green, 13. Ollie Battersby, 40. Stefan Payne, 45. Joe Adams.

Gule kort: Julien Lamy 8′, Harry Clifton 60′

Skadelisten: Jake Eastwood (lår 3-4 uker), Mattie Pollock (brokk – må ha operasjon enten nå eller etter sesong), Sam Habergham (øvre lår – 2 uker), Joe Bunney (bare en smell, men ute her), Sean Scannell (ennå på sidelinja med muskulær skade), Max Wright (alvorlig lårskade – ute for sesongen), Kyle Bennett (tilbake i lett trening, men kan ikke gjøre vendinger etc), Idris El Mizouni (hamstring – ute for sesongen) og Montel Gibson – har skannet kneet, ikke alvorlig skade, uansett leid ut til Altrincham).

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.