Grimsbys håp lever


Grimsbys håp lever etter et drømmetreff av Luke Spokes som ga 1-0 seier borte mot bunnrival Barrow.
Dermed er tabellen bedre lesning for Grimsby som før kampen lå ti poeng under streken, nå er det bare 7 poeng opp til Barrow. Lørdag har man nok et bunnlag på menyen når Walsall kommer til Blundell Park.

Grimsby har utvilsomt spilt bedre i det siste, man ser rett og slett ut i bedre fysisk form. Dette var vår femte kamp på rad uten tap, men kun vår første seier.

Paul Hurst har hatt marginene mot seg også på spillersiden med ørten skader. Før denne kampen gjorde han fire endringer. Mest overraskende var det at James Hanson var klar igjen etter skade.

Ingen spillemessig høydare da Barrow nok var fornøyde med uavgjort. Grimsby var best i første omgang og skapte halvsjanser uten å teste keeper. I andre omgang var Barrow bedre, men det var Grimsby som skulle score kampens eneste mål. Og hvilket mål det var fra Luke Spokes som meislet ballen oppe i vinkelen etter at Lenell John-Lewis hadde lagt igjen for han på drøye 20 meter.

På tampen var ekstremt nervøst både på og av banen. Blant annet blokkerte Rollin Menayese et farlig skudd på fem meter.

Barrow – Grimsby 0-1
Progression Solicitors Stadium

Mål: 0-1 Luke Spokes (John-Lewis) 72′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 22. Elliott Hewitt, 26. Rollin Menayese, 15. Harry Clifton – 14. Luke Spokes, 4. Danny Rose (8. Giles Coke 79′), 20. Jay Matete – 21. Lenell John-Lewis (C), 9. James Hanson, 40. Stefan Payne (7. Matt Green 89′). Innbyttere: 10. George Williams, 13. Ollie Battersby, 16. Ira Jackson, 37. Kyle Bennett, 42. Julien Lamy.

Gult kort: Lenell John-Lewis 62′

James Hanson og Kyle Bennett er spilleklare igjen etter skader, men Luke Waterfall står over og kan være spilleren man snakket om var skadd. Rollin Menayese er tilbake igjen etter at han sist måtte stå over mot klubben han er utlånt fra. Joe Adams kan verken være med her eller mot Walsall på lørdag da han er opptatt med Wales U21.
Skadelisten: Jake Eastwood (lårmuskel), Mattie Pollock (brokk), Sam Habergham (lår), Joe Bunney (ukjent diagnose), Filipe Morais (hamstring), Idris El Mizouni (hamstring), Sean Scannell (muskel), Montel Gibson (kne), Max Wright (lårskade) og Luke Waterfall.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.