Nedrykket synes klart

Svære skadeproblemer hos Grimsby. Luke Hendrie og Giles Coke ble ikke klar i tide, inn kom Julien Lamy og Luke Spokes.

Ingen ro i midtbanespillet til Grimsby og Morecambe rullet over oss i starten. Cole Stockton og Yann Songo’o ordnet 0-2 før halvtimen.

Grimsby beste sjanse kom like før pause da Lenell John-Lewis fikk til et bra skudd som keeper reddet.

Morecambe kunne ha punktert kampen tidlig i andre omgang, men Rollin Menayese reddet fantastisk på strek da han løp opp en lobb.

Grimsbys bytter i pausen gjorde oss bedre. Rollin Menayese kom nærme etter 65 minutter, men ballen gikk via en rød og snek seg utenfor stolpen.

Rullegardinene ned for Grimsbys håp i denne kampen da Luke Waterfall scoret et selvmål etter 81 minutter.

Nedrykket synes nå klart da Colchester vant 2-0 mot Southend.

Grimsby – Morecambe 0-3
Blundell Park

Mål: 0-1 Cole Stockton 22′, 0-2 Yann Songo’o 28′, 0-3 selvmål (Luke Waterfall) 81′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 15. Harry Clifton, 22. Elliott Hewitt, 26. Rollin Menayese, 36. Sam Habergham – 42. Julien Lamy (16. Ira Jackson Jr. 46′), 14. Luke Spokes, 20. Jay Matete, 31. Evan Khouri (6. Luke Waterfall 46′) – 9. James Hanson, 21. Lenell John-Lewis. Innbyttere: 4. Danny Rose, 7. Matt Green, 13. Ollie Battersby, 29. Joe Starbuck, 33. Luis Adlard.

Gult kort: Harry Clifton 83′

Luke Hendrie fikk et spark i hælen sist og er ute. Giles Coke fikk seg en smell i ryggen i sluttsekundene sist, men håpes klar til lørdag. Jake Eastwood stod over sist med en skadet tå og vil trolig stå over også her. Evan Khouri startet sist og det er nå kjent at man har gitt kontraktstilbud til han samt Luis Adlard og Jaz Goundry.