Fremdeles ikke nede

Grimsbys håp om å overleve er der fremdeles etter en flott 2-1 seier over Oldham. Alle bunnlagene utenom Southend skulle nemlig tape.
Trøbbel fra start hos Grimsby da James Hanson skadet seg under oppvarming, Matt Green kom inn, men plutselig var man kun fire utespillere på benken.

Oldham var meget gode i 20 minutter før Grimsby fikk kontroll på det. Det var allikevel hjemmelaget som kom foran ved Conor McAleny som kontret inn etter halvtimen. Matt Green svarte like etter da et strømpeskudd fra hjørnet av boksen utrolig nok spratt inn i lengste!

Grimsby var det beste laget i andre omgang, men verken Harry Clifton eller Luke Spokes skulle lykkes på sine skudd. Matt Green kastet også bort en stor kontringsmulighet.

Grimsby tok så fortjent ledelsen ved Jay Matete som fosset frem fra midten og dundret inn i krysset fra 16 meter. Så startet neglebitingen og dramaet var komplett da Rollin Menayese først ble utvist for sitt andre gule kort, men fjerdedommeren steppet til og fortalte at det var Evan Khouri som felte.

Oldham – Grimsby 1-2
Boundary Park

Mål: 1-0 Conor McAleny (McCalmont) 30′, 1-1 Matt Green 36′, 1-2 Jay Matete (Hewitt) 80′

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 22. Elliott Hewitt, 6. Luke Waterfall, 26. Rollin Menayese – 15. Harry Clifton, 20. Jay Matete, 8. Giles Coke, 14. Luke Spokes, 31. Evan Khouri – 7. Matt Green (16. Ira Jackson 92′), 21. Lenell John-Lewis (C). Innbyttere: 9. James Hanson, 11. Sean Scannell, 33. Luis Adlard, 42. Julien Lamy, 44. Jake Eastwood.

Gule kort: Giles Coke 6′, Rollin Menayese 73′, Evan Khouri 88′

Sam Habergham var nok den hemmeligholdte skadde spilleren. Luke Hendrie står igjen over med en hælskade, men skannen viste at han trolig vil rekke flere kamper denne sesongen. George Williams har vært ute med sykdom en stund, men var ventet klar her. Max Wright, Alhagi Touray Sisay, Montel Gibson, Idris El Mizouni, Kyle Bennett og Duncan Idehen er enten skadde eller i kulden.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.