Går ned med stil

Grimsby hadde allerede rykket ned, men ønsker å gå ned med verdighet. I sin siste EFL-kamp på Blundell Park for denne gang slo man nemlig formlaget Port Vale 1-0.
Matt Green ble matchvinner med sin scoring etter 32 minutter da han plukket opp et svakt tilbakespill.
Det tørre været har gitt en fæl bane og spillet stod i stil med dette i  en tett første omgang.
I andre omgang gikk Port Vale mer offensivt til verks og noen offensive bytter skulle også gi oss hodebry utover. Grimsby viste stor moral og forsvarte seg godt, samtidig som dem hadde noe flaks. Begge keeperne vi brukte i dag leverte store redninger, man hadde også et par redninger på strek, mens et skudd ble slått i stolpen og ut.
Samtidig åpnet det seg også opp for oss fremover på banen og vi kunne ha punktert kampen om vi hadde tatt vare på noen fete overganger.
Fire minutter før slutt ble Port Vale også redusert til ti mann etter en utvisning, noe som gjorde arbeidsforholdene noe lettere.

Grimsby – Port Vale 1-0
Blundell Park

Mål: 1-0 Matt Green 32′

Grimsby (4-4-2): 44. Jake Eastwood (1. James McKeown 60′) – 2. Luke Hendrie, 22. Elliott Hewitt, 26. Rollin Menayese, 36. Sam Habergham (25. Mattie Pollock 73′) – 11. Sean Scannell (14. Luke Spokes 73′), 8. Giles Coke (C), 15. Harry Clifton, 31. Evan Khouri – 7. Matt Green (21. Lenell John-Lewis 56′), 16. Ira Jackson Jr. Innbyttere: 6. Luke Waterfall, 33. Luis Adlard, 42. Julien Lamy.

Gult kort: Matt Green 45′

Jay Matete er suspendert ut sesongen etter rødt kort sist, anken førte ikke frem og han vil nå returnere til Fleetwood. Luke Hendrie og Mattie Pollock er klare igjen etter skader. James Hanson er ute for sesongen. Max Wright trener lett og han kunne ha sittet på benken i den siste kampen, men man vil ikke risikere noe nå. Danny Rose har en lårskade.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.