Snuoperasjon mot ti mann

Drømmestart for Grimsby foran 5030 tilskuere. Barnet handset på en corner og John McAtee scoret sikkert fra krittmerket etter 5 minutter.
Grimsby pushet for 2-0 da Barnet utlignet ved Serhat Tasdemir mot spillets gang etter 34 minutter.
Det var som en 4-2-4 for Grimsby, for ubalansert og Barnet utnyttet det ved å sette 1-2 like før pause ved Mason Enigbokan.

Et voldsomt kjør av Grimsby i starten av andre omgang. Kunne man svare? Nei, Grimsby sov på et innkast og Joe Widdowson brystet inn 1-3 etter drøye timen. Så tok kampen av. Rødt kort til Barnet og straffespark. John McAtee reduserte etter 64 minutter. Barnets trener Harry Kewell var meget misfornøyd og fikk også se det røde kortet.

Det var meget fortjent at vi utlignet til 3-3 med kvarteret igjen. Ryan Taylor stupheadet inn etter Sousas legg.

Grimsby med et voldsomt momentum, men tiden gikk. Så to minutter på overtid fikk Grimsby et frispark utenfor boksen. Alex Hunt skjøt direkte inn til 4-3!

The Mariners holdt unna og vant en episk kamp 4-3!

Grimsby – Barnet 4-3
Blundell Park, 5030 (57) tilskuere

Mål: 1-0 John McAtee (str) 5′, 1-1 Serhat Tasdemir 34′, 1-2 Mason Enigbokan-Bloomfield 43′, 1-3 Joe Widdowson 62′, 2-3 John McAtee (straffe) 64′, 3-3 Ryan Taylor (Sousa) 75′, 4-3 Alex Hunt 92′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 2. Michee Efete, 5. Shaun Pearson, 6. Luke Waterfall, 3. Adam Crookes – 8. Giles Coke (C) (15. Harry Clifton 85′), 22. Alex Hunt (4. Ben Fox 94′) – 18. Erico Sousa, 10. John McAtee, 7. Will Bapaga (19. Max Wright 80′) – 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 17. Seb Revan, 39. Edwin Essel.

Gult kort: Ryan Taylor 82′

David Longe-King pådro seg en skade sist og er ute. Joel Grant klarte ikke å fullføre torsdagens trening. Sean Scannell kan rekke neste uke. Lenell John-Lewis står over slik at unge Edwin Essel får plass på benken. Ryan Sears ikke involvert denne gangen heller.